in ,

(foto) Un Bentley Continental GT ideal pentru ţara noastră a fost scos la vânzare

Un salon auto din Olanda a scos la vânzare o maşină parcă concepută pentru Republica Moldova, asta pentru că este una luxoasă şi capabilă să înfrunte toate gropile fără a crea un disconfort pentru pasageri. Însă, cu părere de rău aceasta nu ar putea fi importată.

Vezi şi: (video) Land Rover-ul ideal: nouă locuri pentru pasageri, şase roţi şi capabil de off-road

Acest off-roader este construit pe baza modelului Continental GT anul producţiei 2004 şi respectiv are o vârstă mai mare de 10 ani, aceasta fiind o limită impusă de autorități în privinţa importului de automobile. Chiar şi aşa, acest lucru nu ne împiedică să o descriem şi să vedem ce poate oferi în schimb.

În primul rând aflăm că nu este un automobil nou, ci unul cu un parcurs de 85.166 km şi a fost transformat într-un SUV chiar în acest an, 2018. Pentru a fi capabil de ieşiri în off-road evident i-a fost modificată suspensia pneumatică cu noi stabilizatoare, iar împreună cu alte manipulări s-a reuşit mărirea gărzii la sol a maşinii cu 7.62 cm.

Garda la sol este acum şi mai mare datorită aripilor şi bosajelor modificate, care au permis montarea unor anvelope pentru off-road cu jante de 20 de inci, capabile încă să reziste la viteze mari.

Vezi şi: (video) Unul din cei mai rapizi şoimi din lume a fost pus să ajungă din urmă un Bentley

Vezi şi: (foto) Cel mai tare BMW X făcut pentru off-road. Doar cinci vor fi construite

Printre alte dotări se numără mai multe elemente vopsite în culoare neagră, stopuri cu elemente de protecţie, un portbagaj pe acoperiş cu suport pentru o roată şi corpuri de iluminat suplimentare cu LED-uri. În habitaclu nu s-a intervenit şi au rămas originale inserţiile din lemn natural, dar şi tapiţeria cu piele de culoarea coniacului.

Vezi şi: Panică în comunitatea online din Moldova: Un Bentley a rămas fără jante la Poşta Veche

Sub capotă totul este în ordine. Acolo se ascunde un agregat W12 twin-turbo de 6.0 litri care produce 560 CP şi 650 Nm. Cu ajutorul unui sistem de tracţiune integrală şi a unei cutii de viteze automate, această maşină în pofida transformărilor este capabilă să facă 0-100 de km/h în mai puţin de cinci secunde şi să atingă o viteză maximă de aproximativ 320 de km/h.

Preţul maşinii se dezvăluie doar persoanelor interesate şi după ce am făcut o solicitare în acest sens am aflat că este de 79.500 de euro.

Vezi şi: (video) Un Mercedes-Benz W140 transformat într-un „SUV” cucereşte spectaculos off-road-ul

Vezi şi: (video) 13 maşini produse de companii japoneze care sunt neobişnuite şi capabile de off-road

GALERIE FOTO:

Iti place articolul?