in , ,

(foto) Un crossover fără limite! Noul Lexus LF-1 Limitless Concept va fi prezentat la Detroit

Producătorul de automobil premium, Lexus, va organiza premiera mondială a unui concept numit LF-1 Limitless în cadrul Salonului Auto Internaţional de la Detroit. Automobilul este numit “un crossover de top care va stabili un nou nivel de lux”.

Informaţii detaliate despre acest concept deocamdată nu există. Se ştie doar că a fost făcut în studioul de design al concernului Toyota din California de Sud – CALTY. Singura imagine ne arată parţial posteriorul crossoverului, care va avea nişte stopuri subţiri pe bază de LED-uri, interconectate între ele, jante masive, un spoiler dublu neobişnuit şi un acoperiş panoramic.

Prin acesta din urmă se poate vedea că pentru pasagerii din spate vor exista două ecrane conectate la sistemul multimedia, pe unul fiind arătată complet silueta crossoverului. Prezenţa acestor două ecrane ne-ar putea oferi un indiciu precum că în spate vor fi două scaune individuale pentru pasageri.

Evident, logoul de culoare albastră de pe uşa portbagajului trădează faptul că sub capotă se va ascunde un sistem de propulsie hibrid.

Amintim că ultimul crossover conceptul al companiei Lexus a fost prototipul UX, dezvoltat în studioul de design al mărcii din Franţa.

Vezi detalii: (foto/video) PARIS 2016: Premieră mondială – Lexus UX Concept

Iti place articolul?