in

LoveLove OMGOMG

(foto) Oficiul BMW din EAU a scos la vânzare un i8 cu o culoare specială şi un kit de la AC Schnitzer

Această nuanţă numită Twilight Purple aplicată pe sportcarul BMW i8 se întâlneşte foarte rar pe maşini. Ultimul automobil observat într-o astfel de culoare a fost un BMW 760Li şi tot la reprezentanţa BMW din Emiratele Arane Unite.

O culoare violetă simplă este disponibilă în paleta de culori pentru maşini Skoda de exemplu, însă nuanţa care este oferită din catalogul BMW Individual este aplicată în câteva straturi de vopsea.

În dependenţă de luminozitatea exterioară, corpul maşinii poate fi văzut având o culoare neagră sau uneori chiar galbenă.

bmw-i8twilight-purple_14

De la exteriorul acestui magnific BMW i8 au dispărut toate accentele de culoare albastră, o excepţie fiind doar logourile care au rămas la interior. Cât priveşte habitaclul, acesta nu a fost modificat.

Pe lângă toate, aşa cum iubeşte să facă dealerul din Abu-Dhabi cu un BMW i8, modelul a primit un kit exterior aerodinamic din fibră de carbon de la AC Schnitzer. Acesta este compus dintr-un splitter aplicat pe bara de protecţie frontală, praguri, un difuzor şi un eleron fixat. Jantele au fost construite special pentru această maşină.

Amintim că un BMW i8 are o unitate hibridă de propulsie compusă dintr-un motor turbo cu trei cilindri de 1.5 litri şi un electromotor. Puterea totală este egală cu 362 CP.

Vezi şi: (foto/video) Cum ar trebui să arate BMW i3 şi i8 în viziunea Garage Italia Customs

bmw-i8twilight-purple_0

bmw-i8twilight-purple_1

bmw-i8twilight-purple_2

bmw-i8twilight-purple_3

bmw-i8twilight-purple_4

bmw-i8twilight-purple_5

bmw-i8twilight-purple_6

bmw-i8twilight-purple_7

bmw-i8twilight-purple_8

bmw-i8twilight-purple_9

bmw-i8twilight-purple_10

bmw-i8twilight-purple_11

bmw-i8twilight-purple_12

bmw-i8twilight-purple_13

Sursă: Carscoops