in ,

(foto) Un exemplar rar Mansory Cormeum a fost surprins într-un garaj din China

În unul dintre garajele subterane din oraşul chinez Qingdao a fost surprins şi fotografiat un exemplar rar Mercedes SLS AMG, tunat de renumitul atelier Mansory.

De ce este rar? Deoarece specialiştii germani au pregătit doar 15 exemplare care au fost împrăștiate prin toată lumea.

Vezi şi: (foto) Automobile rare şi exclusive: Ferrari FX Pininfarina

mansory-cormeum-sls-garage-china-7

Trebuie de menţionat că marea majoritate a pieselor de la exterior sunt confecţionate din fibră de carbon. Totodată, sub capota lui Mercedes SLS AMG Mansory Cormeum se ascunde un motor cu 660 de CP (cu 89 de cai mai mulţi decât pe modelul de serie).

Puterea a crescut datorită instalării unui filtru de aer sportiv, a unui sistem sport de evacuare a gazelor de eşapament şi a unor compresoare performante.

Vezi şi: (foto) Atelierul Mansory a creat un Lamborghini exclusiv, doar pentru un singur om de pe glob

mansory-cormeum-sls-garage-china-6

Folosind în exces materialul de culoare gri, cei de la Mansory au reuşit să scadă greutatea maşinii cu 90 de kilograme. Iar drept rezultat, au creat un supercar unic care poate concura cu orice rival de talia sa, pe orice distanţă sau traseu.

Vezi şi: (video) Japonezii iubesc maşinile italiene. Iată ce bijuterii se ascund în parcările subterane din Tokyo

Mai ies în evidenţă la acest automobil şi câteva elemente caracteristice de pe corpul său: în particular vorbim despre noi blocuri optice frontale, un spoiler frontal şi numeroase guri de aerisire. De asemenea în spate este prezent un eleron masiv care sporeşte forţa de apăsare. Jantele sunt de 20 şi 21 de inci.

În timp ce versiunea actuală Mercedes SLS accelerează până la 100 de km/h în mai puţin de patru secunde, exemplarul Mansory Cormeum o face în 3.4 secunde.

Apropo, curios sau nu, un alt exemplar Cormeum este înmatriculat chiar în ţara vecină, Ucraina.

Sursa foto: Autogespot

Iti place articolul?