in ,

(foto) Un moldovean a încercat să ţină pasul cu un prototip al noului BMW Seria 8 Coupe pe autobahn

Nu este un secret că BMW face în prezent ultimele pregătiri pentru debutul noii generaţii a modelului Seria 8. Noul vârf de gamă al companiei mai este încă testat activ şi sub camuflaj pe drumurile din mai multe ţări, iar acum câteva ore un prototip a fost văzut şi de un concetăţean de-al nostru.

Automobilul rula pe o autostradă germană şi a fost fotografiat doar din partea posterioară. Martorul ocular ne-a spus într-un mesaj că nu a reuşit să-i facă poze şi din faţă, asta pentru că “nu avea destui CP pentru a-l ajunge din urmă şi pentru a-l depăşi”.

În baza celor mai noi informaţii, aflăm că premiera mondială a noului BMW Seria 8 Coupe va avea loc în ziua de vineri, 15 iunie 2018, înainte de startul cursei de 24 de ore de la Le Mans! În cadrul competiţiei sportive va participa în premieră noul BMW M8 GTE.

Vezi şi: (video) BMW începe campania de promovare a noului coupe Seria 8 pe un circuit italian

Vezi şi: (foto) BMW Seria 8 Coupe a fost deconspirat? Primele imagini cu maşina de serie fără camuflaj

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa [email protected]

buton subscribe