in ,

COOLCOOL LOLLOL WTFWTF AngryAngry OMGOMG LoveLove

(foto/video) Un moldovean a rămas fără S-Class-ul pe care şi l-a cumpărat cu 1150 de euro din Lituania

Deși un conațional, când și-a procurat automobilul, a fost anunțat de fostul proprietar că actele îi sunt în neregulă, acesta în continuare folosea mijlocul de transport pentru diverse servicii. Ilegalitatea acestuia a fost deconspirată de către angajații Sectorului Poliției de Frontieră Soroca, în urma valorificării unei informații operative.

La data de 10 august, ora 19:10, la intrarea în orașul Soroca, polițiștii de frontieră au oprit în trafic un Mercedes-Benz S-Class în caroserie W220, înmatriculat în Lituania. Pentru mijlocul de transport exista informația că proprietarul acestuia ar circula pe drumurile naționale cu actele expirate și falsificate.

Astfel, în urma verificărilor riguroase, s-a confirmat informația operativă. Toate actele prezentate pentru autoturism aveau termenul de valabilitate expirat. Mai mult, au apărut suspiciuni de falsificare a reviziei tehnice și asigurării auto Carte Verde.

Totodată, în baza de date a Poliției de Frontieră figura că ultima intrare în Republica Moldova data din anul 2015, ceea ce ar însemna că depășise cu mult timp termenul de ședere pe teritoriul țării noastre.

La audieri persoana și-a recunoscut vina. Bărbatul în vârstă de 31 de ani a declarat că automobilul a fost procurat contra sumei de 1.150 de euro și fostul proprietar l-a anunțat despre prezența unor încălcări la actele de însoțire a vehiculului.

Ca urmare a celor depistate, bărbatul este cercetat în conformitate cu art.287 al.9, 287 cu indicele 3, al.2 Cod Contravențional și art.361, al.1 Cod Penal al Republicii Moldova. Automobilul a fost indisponibilizat pe teritoriul Sectorului Poliției de Frontieră Soroca. Cazul este cercetat în continuare de către angajații Direcției regionale NORD.

Iată ce spune proprietarul maşinii:

Proprietarul Mercedesului cu numere străine reținut la Soroca de polițiști de Frontieră.

Proprietarul Mercedesului cu numere străine reținut la Soroca de polițiști de Frontieră. Video: #Марин_фотеску Poliția Republicii Moldova Poliţia de Frontieră (Republica Moldova)

Gepostet von TrassaMD am Dienstag, 11. August 2020

Iti place articolul?