in , ,

COOLCOOL WTFWTF OMGOMG LoveLove AngryAngry

(foto) Un moldovean şi-a trimis volanul maşinii, din Franţa, pentru renovare într-un atelier din Chişinău. Iată rezultatul

Un automobilist moldovean, actualmente rezident în Paris, a făcut cunoştinţă pe o reţea de socializare cu lucrările atelierelor Aqua Art şi ART-L din Chişinău, luând decizia ca să trimită anume acasă un element al maşinii pentru renovare, deşi în Franţa există cu mult mai mulţi băieţi care se ocupă de aşa ceva.

Este vorba despre un volan de pe un Mercedes-Benz E 320 CDI în caroserie W211 (facelift).

volan Mercedes Aqua Art 0
FOTO: facebook.com/Aqua-Art

Iată care au fost lucrările efectuate asupra volanului: după câte puteţi observa, forma sa nu mai este perfect rotundă, ci modificată împreună cu anatomia. Acum are zone de prindere mai confortabile pe secţiunile centrale ale marginilor, iar partea inferioară a fost turtită în stilul volanelor sport, dar şi pentru un acces mai confortabil în maşină.

Ulterior, toată “îmbrăcămintea” veche şi uzată a fost eliminată, în loc fiind aplicată piele naturală Fine Nappa. Acum mai are şi zone cu perforaţii, dar şi proaspete cusături aplicate uniform.

Toate butoanele pentru comenzi, logoul, dar şi secţiunile din centrul volanului au fost la fel recondiţionate. Suprafaţa centrală care acoperă airbag-ul a fost revopsită pentru a se potrivi culorii pielii.

Comanda l-a costat în total pe concetăţeanul nostru în jur de 350 de euro. De notat că preţurile pentru astfel de servicii pot varia în dependenţă de forma dorită a volanului, personalizare, dar şi alte doleanţe ale clientului.