in ,

(foto) Un monovolum Seat, transformat într-un Audi, se vinde în Olanda

Un monovolum Seat Alhambra, transformat de proprietarul acestuia într-o maşină cu design Audi, a fost scos la vânzare în Olanda. Pentru automobilul produs în 2006 se cere 14.500 de euro.

Seat Alhambra Audi Q5_11

Persoana care deţine cheile maşinii a schimbat designul părţii frontale şi posterioare a caroseriei. “Noi” sunt barele de protecţie, blocurile optice, jantele şi grila radiatorului. După cum aţi observat, proprietarul a ales să folosească detalii de la crossoverul Audi Q5.

Altfel a devenit şi interiorul. S-a schimbat volanul şi o parte a tunelului central. Deasupra consolei centrale a fost instalat un sistem multimedia. Panoul de bord a rămas cel original.

Seat Alhambra Audi Q5_05

Schimbări sunt şi la capitolul tehnic:

  1. Garda la sol a fost coborâtă cu 3.5 centimetri.
  2. În faţă sunt instalate frâne de la Porsche 911, iar în spate de la Volkswagen Golf R32.
  3. Motorul turbodiesel de 2.0 litri a primit o nouă unitate de control electronic, iar drept rezultat puterea a crescut până la 242 de cai şi 532 Nm.

Pe odometrul monovolumul este indicată cifra de 300.000 de kilometri. Proprietarul a decis să vândă maşina pentru că doreşte să se ocupe de un proiect nou.

Maşina modificată are la bază modelul facelift Alhambra de primă generaţie. Modelul a fost produs între anii 2000-2010 şi în gama de motoare exista doar un singur motor diesel cu 140 de CP.

Iti place articolul?