in ,

(foto) Un nou Ferrari de 227000 de euro a fost surprins pe străzile Chişinăului şi imediat într-un service

Un al doilea Ferrari 488 GTB Spider a fost surprins pe străzile Chişinăului, la aproape un an de când o asemenea maşină a fost fotografiată în premieră, dar într-o stare avariată.

Supercarul de culoare roşie a fost văzut circulând pe strada Tudor Vladimirescu, exact unde este o porţiune de drum cu numeroase denivelări, de-a dreptul periculoase pentru maşinile cu gardă la sol redusă!

După câteva minute, maşina scumpă a apărut în vizor din nou, dar de această dată la un service! Se pare că şoferul ar fi întâmpinat deja o problemă la una dintre roţi, puntea din faţă fiindu-i ridicată cu un cric.

Vezi şi: (foto) Premieră pe drumurile din Moldova. Un Ferrari special a fost observat în Chişinău

Revenind la această decapotabilă sport, amintim că a fost lansată în anul 2016 şi este pusă în mişcare de un motor V8 twin-turbo de 3.9 litri volum, care produce 670 CP şi 760 Nm, cuplat la o cutie de viteze cu şapte trepte şi dublu ambreiaj. Acceleraţia 0-100 de km/h o face în doar trei secunde, iar viteza maximă poate depăşi puţin 325 de km/h.

Are o greutate de puţin peste 1.5 tone şi consumă doar benzină cu cifră octanică 98, care în prezent este cel mai scump carburant din Moldova, având un preţ de peste un euro.

Exemplarul în cauză este înmatriculat în Germania, însă potrivit portalului Autogespot, maşina a fost surprinsă de nenumărate ori doar prin Franţa, Monaco şi o singură dată în Serbia. De asemenea, aflăm că aceasta a fost folosită în anii 2016-2017 drept o maşină care se dădea în chirie!

În Europa, preţul de start pentru un Ferrari 488 Spider porneşte de la 226.800 de euro.

Vezi şi: (foto) Un Ferrari înmatriculat în stânga Nistrului se etalează frumos prin Monaco şi oraşul Geneva

Vezi şi: (foto) Ferrari 458 Spider şi Tesla Model X, aduse recent în Chişinău, părăsesc deja Moldova

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa [email protected]

Iti place articolul?