in ,

(foto) Un set al jocului Gran Turismo Sport împreună cu un automobil real a fost vândut în Taiwan

Subdiviziunile din Taiwan a companiilor Sony și Mazda au pregătit în comun o ediție colecționară a simulatorului video Gran Turismo Sport. Setul include jocul lansat astăzi, o consolă Sony PlayStation 4, precum și un automobil real – o decapotabilă deosebită Mazda MX-5.

Informații despre acestă ediție unică au apărut pe pagina oficială de Facebook a subdiviziunii Mazda din Taiwan.

Preţul acestui pachet consistent este de 46.300 de dolari americani şi acesta a fost deja cumpărat de un colecţionar de maşini care a dorit să rămână anonim.

Pe lângă cele menționate anterior, actualul posesor a mai primit o cască de realitate virtuală PlayStation VR Goggles, un abonament anual la serviciul PS Plus, un televizor Sony 4K cu o diagonală de 65 inci, un scaun profesionist de curse Apiga AP1, un volan și pedale Thrustmaster T-GT.

Vezi şi: (foto/video) Test Drive: Mazda MX-5 RF pe Transfăgărășan

Roadster-ul Mazda MX-5 în versiunea Gran Turismo Sport a primit nişte autocolante pe capota și capacul portbagajului, logo-ul Gran Turismo pe partea laterală a caroseriei, precum și altele de dimensiuni mai mici pe aripi, portbagaj și capotă.

Amintim că debutul oficial al noului joc video Gran Turismo Sport are loc astăzi la nivel global. Jucătorii vor avea la dispoziție 160 de maşini pentru a le încerca pe zeci de circuite redate virtual într-o calitate excepţională.

Vezi mai multe: (video) Gran Turismo Sport se lansează astăzi! Iată cele 160 de maşini pe care le vei putea încerca

Nu este prima dată când o mașină reală este vândută alături de un joc. În 2013, compania Codemasters, specializată în crearea jocurilor pentru calculator, a prezentat o versiune specială a simulatorului de curse Grid 2 – Mono Edition. Acesta era oferit împreună cu un sportcar BAC Mono pentru o sumă de 190.000 de dolari.

GALERIE FOTO: