in ,

OMGOMG COOLCOOL WTFWTF LoveLove LOLLOL

(foto) Vă mai amintiți de Mercedes-ul inundat în această primăvară? Iată cum arată acum și în ce stare este

(update 11.07.2020) La sigur mulți dintre voi își reamintesc de Mercedes-ul inundat în data de 1 mai în apropiere de localitatea Pașcani. Atunci postasem niște fotografii cu mașina acoperită de o pătură care avea menirea să o protejeze de grindină, însă ceea ce proprietarul nu luase în calcul era viitura care practic a inundat automobilul.

Ei bine, câteva minute în urmă, proprietarul a revenit cu o nouă fotografie în care vedem același Mercedes-Benz CLK, doar că într-o stare impecabilă!

În postarea sa, proprietarul mulțumește unui atelier de detailing și menționează că în ciuda faptului că mulți îi scriau atunci că va avea un miros insuportabil în interior, că majoritatea componentelor electronice vor avea de suferit și că ar fi bine să o vândă, iată că toate aceste lucruri nu s-au adeverit.

Screen Shot 2020 07 11 at 11.49.57

CLK-ul s-a ales cu o curățare chimică profundă în interior, pe când exteriorul s-a ales cu un polish. Și trebuie să recunoaștem că arată impecabil!

Mb CLK 200

Priviți și diferența din interior… Cum era mașina după inundație și cum este acum! Wow!


(update 01.05.2020) Am aflat că mașina pornește și pare a fi ok. S-a întâmplat situația în apropiere de localitatea Pașcani, spre Orhei. Are nevoie de o curățare serioasă și tratament anti coroziune. În plus șoferului i se recomandă schimbarea sistemului electric de la bord.


(01.05.2020) Un şofer din capitală caută de urgenţă o curăţătorie chimică după ce maşinii sale i s-a întâmplat asta! Un adevărat dezastru, o adevărată tragedie pentru cei care au o relaţie aparte cu automobilul personal şi niciodată nu şi-ar dori să aibă de suferit într-un astfel de mod.

Însă iată că s-a întâmplat. După furtuna care a trecut în această după amiază inclusiv peste Chişinău, într-un Mercedes-Benz CLK 200 a intrat apă. Iniţial automobilul a fost acoperit cu mai multe pături pentru a-i proteja caroseria de o eventuală grindină, însă iată că pericolul a venit din altă parte.

Proprietarul povestește că maşina a suportat vreo 30 de minute de aflux de apă la nivelul care se poate vedea în imagine, însă după aceasta s-a rupt un oarecare baraj şi înălţimea apei a crescut. A pătruns în habitaclul maşinii într-o cantitate necunoscută, menţionându-se doar că podeaua este umedă şi murdară.

Dacă porneşte motorul sau totul e în ordine cu reţeaua electrică nu se menţionează. Unde s-a întâmplat această situaţie, la fel, nu am putut afla deocamdată.

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova. De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook sau la adresa [email protected], iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

https://autoblog.md/video-a-inceput-furtuna-peste-chisinau-strazi-inundate-au-adus-dificultati-soferilor/