in , ,

OMGOMG LOLLOL AngryAngry LoveLove WTFWTF COOLCOOL

(foto) Un tânăr beat la volan, cu două tinere de 18 ani în maşină, s-a răsturnat dimineaţa în satul Brătuleni

Servit, a urcat la volan şi a făcut accident, având pasageri în automobil! Este situaţia în care s-a pomenit de dimineaţă un tânăr în vârstă de 22 de ani, ajuns acum sub lupa poliţiei.

La 23 august 2020, la ora 7:00 dimineața, în Serviciul de Gardă al IP Nisporeni a parvenit un apel telefonic precum că în localitatea Brătuleni s-a produs un accident rutier. La fața locului s-a deplasat grupa operativă din cadrul Inspectoratului de Poliție Nisporeni pentru a documenta cazul.

Acolo s-a stabilit că vinovat de cele întâmplate s-ar face un tânăr de 22 de ani, care nu numai că şi-a făcut zob BMW-ul, ci şi a trimis la spitalul raional, de urgenţă, cele două pasagere în vârstă de 18 ani care mai erau cu el în habitaclu.

Potrivit datelor poliţiei, şoferul a pierdut controlul volanului automobilului, s-a izbit într-o placă de beton, a derapat de pe traseu și s-a răsturnat într-un șanț de la marginea drumului. Mai mult, ofiţerul de presă al IP Nisporeni Cristina Vicol ne-a comunicat că bărbatul nu numai că avea 0.37 mg/l de alcool pur în aerul expirat, ci şi un permis de conducere lipsă!

Poliția investighează toate circumstanțele producerii accidentului rutier. Pe acest caz va fi inițiată o cauză penală!