in ,

(foto) Un taximetrist din capitală, pilot de “maşină de curse”. Descoperirea care i-a şocat pe internauţi

Ar fi un şofer cu experienţă, însă îşi pune în pericol atât propria viaţă, cât şi cea a pasagerilor pe care îi transportă. Vorbim despre un taximetrist din capitală a cărui maşină de serviciu poate fi comparată cu una de curse.

FOTO: visitbratislava.com

Vezi şi: (video) Cine este proprietarul maşinii din Chişinău, replica unui Peugeot 406 din filmul Taxi

Un locuitor al Chişinăului s-a apropiat de automobilul parcat şi mare i-a fost uimirea să vadă că anvelopele de pe puntea din faţă, care este şi cea care asigură tracţiunea, sunt uzate complet. Odată ce imaginile au ajuns pe o reţea de socializare, mai mulţi internauţi au fost pur şi simplu şocaţi de securitatea acestei maşini.

Amintim că potrivit Regulamentului Circulaţiei Rutiere, exploatarea vehiculelor este interzisă dacă înălţimea reziduală a profilului benzii de rulare a anvelopelor este mai mică de 1.6 mm.

Vezi şi: (video) Drum mai scurt către client? Un taximetrist a fost văzut cu maşina pe lacul Ghidighici

20604652 694139517453103 6154147532454789269 n
FOTO: facebook.com/SivunicAlexei

Vezi şi: (video) Impresionant. Un taximetrist a reușit performanța să prindă la verde 240 de semafoare la rând

Vezi şi: Cine sunt cei care cunosc starea drumurilor din Chişinău cel mai bine? Iată un sondaj realizat printre taximetrişti

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa [email protected]