in

(foto) Un V-Class Maybach a fost găsit în parcul unei companii franceze care oferă servicii de transport

Un Mercedes-Maybach V-Class a fost găsit în parcul unei companii franceze care oferă servicii de transport cu maşini premium. În cazul în care faci o vizită prin oraşul Paris şi ai ceva bani în plus, îl poţi închiria.

Drept bonus ţi se va oferi un şofer personal, iar partea posterioară a habitaclului cu toată zona de confort îţi va aparţine.

V Class Maybach CLS Paris 0

Vezi şi: (video) Test Drive: Mercedes-Benz V250 CDI 4MATIC Long

Este important de menţionat că acesta nu este un produs original marca Mercedes-Maybach, ci unul custom, făcut la comandă de către un atelier specializat sau o companie necunoscută. Firma care îl are acum în posesie se numeşte CLS Paris şi este specializată în a oferi servicii de transport pentru tururi, transferuri spre şi de la aeroport, delegații și multe altele.

V Class Maybach CLS Paris 1

Fără doar şi poate, acest V-Class este unul dintre cele mai luxoase vehicule din catalogul companiei. Se poate remarca la exterior un nou kit aerodinamic, compus din bare de protecţie şi praguri diferite.

La acestea se adaugă numeroase inserţii cromate, lumini de zi LED, jante noi, o grilă a radiatorului realizată în stilul celei de pe Mercedes-Maybach S-Class facelift şi chiar logouri Maybach în locul celebrei stele.

În habitaclu domină luxul. Sunt prezente scaune confortabile, reglabile şi cel puţin ventilate pentru un total de patru pasageri, iluminare ambientală, un plafon panoramic, numeroase ecrane şi comenzi, mese pliabile, un frigider, un televizor şi chiar o consolă de joc.

Cum vă pare această limuzină-monovolum? Se poate compara cu altele patru făcute de ateliere de tuning cu experienţă?

Vezi şi: (foto) Atelierul de tuning TopCar din Rusia prezintă Mercedes-Benz V-class INFERNO

Vezi şi: (foto) Cum poate transforma Mansory un simplu Mercedes V 250 d într-un oficiu mobil de lux

Vezi şi: (video) Noul Brabus Business Lounge este pentru persoanele care au un stil de viaţă diferit

Vezi şi: GENEVA 2018: Standul atelierului de tuning Klassen – Reportaj Video AutoBlog.MD

buton subscribe