in

(foto) Una dintre maşinile lui Cristiano Ronaldo, scoasă la vânzare pentru o sumă de bani atrăgătoare

Casa de licitaţii Silverstone scoate la vânzare una dintre mașinile exotice pe care Cristiano Ronaldo le-a condus când juca pentru Manchester United. Este vorba despre un Bentley Continental GT Speed.

bentley-continental-gt-speed-cristiano-ronaldo_2

Unul dintre cei mai buni jucători de fotbal ai acestui deceniu, Cristiano Ronaldo, este și un pasionat al mașinilor exotice, prin garajul său trecând nume sonore din curtea Ferrari sau Lamborghini.

Printre ele s-a strecurat și un Bentley Continental GT Speed, care i-a fost livrat în data de 5 septembrie a anului 2008. Mașina a fost personalizată după gustul său și include o caroserie vopsită în nuanța Sapphire Blue și o tapițerie din piele Magnolia.

bentley-continental-gt-speed-cristiano-ronaldo_0

Vezi şi: (video) Superstarul Cristiano Ronaldo accidentează un Pagani Huayra într-o reclamă

Mașina a fost folosită de Ronaldo o vreme îndelungată, când acesta juca pentru Manchester United. Bineînțeles, a fost îngrijită cu atenție de dealerii Bentley din zonă.

bentley-continental-gt-speed-cristiano-ronaldo_5

Fotbalistul a parcurs aproximativ 56.327 de kilometri cu cel mai puternic Bentley al acelei perioade, ceea ce înseamnă că mașina este într-o stare impecabilă. Motiv pentru care este și scoasă la vânzare de o casă de licitații la mijlocul acestei luni.

Mașina a intrat în posesia casei de licitații după ce Ronaldo s-a transferat la Real Madrid și a plecat în Spania.

Estimată la o valoare cuprinsă între 56.000 și 67.000 de euro, mașina ar urma să adune la 12 noiembrie 2016 ceva mai mulți bani, având în vedere proprietarul celebru pe care l-a avut.

Amintim că sub capota acestui coupe este instalat un agregat de 6.0 litri volum care produce 610 cai putere. Tracţiunea este una integrală, iar transmisia automată cu şase trepte. Accelerează GT Speed până la 100 de km/h în 4.5 secunde, iar viteza maximă ajunge la 326 km/h.

Vezi şi: (foto) Cristiano Ronaldo şi-a completat garajul cu un Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse

bentley-continental-gt-speed-cristiano-ronaldo_1

bentley-continental-gt-speed-cristiano-ronaldo_3

bentley-continental-gt-speed-cristiano-ronaldo_4

bentley-continental-gt-speed-cristiano-ronaldo_6

bentley-continental-gt-speed-cristiano-ronaldo_7

bentley-continental-gt-speed-cristiano-ronaldo_8

bentley-continental-gt-speed-cristiano-ronaldo_9

Sursă: Automarket