in

(foto) Unic în lume. Ferrari a construit pentru un client un 458 Speciale în caroserie nouă

Compania Ferrari a construit într-un singur exemplar o versiune specială a supercarului 458 Speciale. Aceasta a fost numită MM. La prima vedere se poate observa că au fost împrumutate elemente de pe modelul 488 GTB.

La solicitarea unui client pretenţios din Marea Britanie, a fost schimbată aerodinamica maşinii şi caroseria. Supercarul a fost prezentat fără mare tam-tam pe circuitul de la Fiorano.

2016-ferrari-458-mm-speciale-1

Pe lângă părţile noi ale caroseriei, care au fost făcute manual din aluminiu, supercarul Ferrari 458 MM Speciale a primit bare de protecţie din fibră de carbon, guri de aerisire în partea posterioară a maşinii, un nou spoiler spate care măreşte forţa de apăsare şi nişte jante unice.

Vezi şi: (foto/video) Unul dintre cele mai excentrice bodykit-uri pentru Ferrari 458 Italia a fost creat de Misha Designs

2016-ferrari-458-mm-speciale-4

În plus, radiatoarele de răcire din faţă au fost mutate mai aproape unul de celălalt, a fost schimbat acoperişul şi au fost adăugate câteva elemente aerodinamice pe bara de protecţie frontală şi praguri.

2016-ferrari-458-mm-speciale-3

Habitaclul a fost tapiţat cu piele de culoarea ciocolatei, cu cusături de culoare albă. Se pare că proprietarul este meloman, de aceea este prezent şi un sistem audio avansat.

Detalii despre partea tehnică deocamdată nu se cunosc. Un Ferrari 458 Speciale obişnuit duce în spate o V8 atmosferic de 4.5 litri, care dezvoltă 605 CP, fiind cuplat la o cutie de viteze robotizată cu şapte rapoarte.

Modelul accelerează până la 100 de km/h timp de 3.0 secunde, iar până la 200 de km/h în 9.1 secunde.

2016-ferrari-458-mm-speciale-2

Vezi şi: (foto/video) Pagani a pregătit o perlă unică pentru un client de-al său

Sursa: Carscoops

Iti place articolul?