in

(foto) Varianta “maritimă” a hipercarului Mercedes-AMG Project One nu strică să o ai la casă

Mercedes-AMG și Cigarette Racing marchează 11 ani de colaborare prin cea mai impresionantă și inovatoare barcă de performanță construită vreodată şantierul naval din Miami. Crearea proiectului Cigarette Racing 515 ONE are drept sursă de inspiraţie cel mai puternic Mercedes-AMG – Project One.

Cigarette Racing 515 Project ONE barca sportiva 2

Barca super sport are o lungime totală de 15 metri, dar un ampatament mai mare cu 30% care a permis montarea a şase locuri pentru pasageri, comparativ cu Marauder AMG.

Datorită unei structuri compozite extrem de optimizate, compusă din fibră de carbon, kevlar şi E-glass, nava pur şi simplu alunecă deasupra valurilor cu o viteză care poate ajunge până la 225 de km/h!

Vezi şi: (foto/video) Supercarul mărilor. Aston Martin AM37 este cea mai luxoasă barcă cu motor

Cigarette Racing 515 Project ONE barca sportiva 0

Puntea bărcii este construită din fibră de carbon pentru a reduce greutatea totală și pentru a reduce centrul de greutate. Fibra de carbon este de asemenea folosită pentru laminatul structural al interiorului corpului, pereții etanși din față, garnitura cabinei, trapa motorului, consolele și trapele de depozitare, spătarele scaunelor, etc.

Vezi şi: (foto) Iahtul sportiv Bugatti Niniette va fi construit în doar 66 de exemplare

Cigarette Racing 515 Project ONE barca sportiva 6

Cigarette Racing 515 ONE este pus în mişcare de o pereche de motoare V8 twin-turbo Mercury Racing, de 9.0 litri, care produc fiecare câte 1.350 de CP.

Pentru a atinge viteza maximă anunţată anterior, va fi necesară o cheie specială şi carburant de curse, care vor mări puterea motoarelor până la 1.550 de CP fiecare.

Vezi şi: (video) Lexus şi-a prezentat primul iaht pe care l-a dotat cu două motoare V8

Cigarette Racing 515 Project ONE barca sportiva 7

Noua barcă poate fi văzută de publicul larg în perioada 16-20 februarie în cadrul expoziției internaționale de bărci din Miami Marine Stadium Park & Basin. Preţul unei astfel de jucării se comunică în mod individual fiecărui client.

Cigarette Racing 515 Project ONE barca sportiva 1 Cigarette Racing 515 Project ONE barca sportiva 3 Cigarette Racing 515 Project ONE barca sportiva 4 Cigarette Racing 515 Project ONE barca sportiva 5 Cigarette Racing 515 Project ONE barca sportiva 8

Cigarette Racing 515 Project ONE barca sportiva 10 Cigarette Racing 515 Project ONE barca sportiva 11 Cigarette Racing 515 Project ONE barca sportiva 12 Cigarette Racing 515 Project ONE barca sportiva 13