in ,

(foto) Varsovia Concept se va transforma într-un sedan premium produs anual în 50 de unităţi

Firma poloneză Varsovia Motor Company a publicat primele imagini ale prototipului unui sedan premium hibrid numit Varsovia Concept.

Compania planifică să lanseze modelul în versiune de serie, însă tirajul va fi limitat la 50 de exemplare pe an.

varsovia-concept (13)

Varsovia Concept va primi un sistem de propulsie hibrid. Acesta este compus dintr-un motor pe benzină care va avea şi rol de generator pentru acumulatori, alături de un motor electric. Alte detalii despre partea tehnică nu au fost dezvăluite.

Sedanul va putea accelera până la 100 de km/h timp de aproximativ 5 secunde, iar viteza maximă va fi limitată la 200 de km/h. Autonomia de drum va constitui până la 350 de km în regim pur electric, iar în regim combinat cifra va creşte până la 850 de km/h.

O caracteristică unică a sedanului va fi lipsa scaunului din dreapta şoferului, locul fiind ocupat acolo de un suport pentru picioare. Pentru pasagerii din spate vor fi disponibile două ecrane imense de 19 inci a sistemului multimedia şi acces la Internet prin satelit.

Polonezii au declarat că au de gând ca pe versiunea de serie să instaleze un sistem infotainment revoluţionar.

Varsovia Motor Company planifică să-şi prezinte conceptul hibrid la unul dintre saloanele auto care va avea loc curând, însă nu s-a anunţat unde. Producţia de serie ar putea demara în 2018.

Iti place articolul?