in , , ,

(foto/video) Accident în lanţ pe strada Calea Ieşilor. Patru maşini implicate din cauza unei clipe de neatenţie

Neatenţia în trafic poate costa, uneori mult, iar cel din Chişinău nu este o excepție. Nu este nicio zi în care contorul ce tot înregistrează accidente de circulaţie să aibă o pauză, deşi numărul acestora s-ar putea diminua câtuşi de puţin dacă ar exista o prudenţă mai mare, astfel încât situaţiile banale ar putea fi evitate.

Accidentul în cauză s-a produs în seara zilei de ieri pe strada Calea Ieşilor. Implicate au fost patru automobile, toate care s-au oprit pe avarii în preajma unei treceri pentru pietoni.

Conform şoferului din a doua maşină, vinovat s-ar face colegul din Dacia Duster, ultimul, care s-a apropiat din spate de coloana ce staţiona regulamentar pentru a ceda trecerea pietonilor. Conducătorul nu ar fi reuşit să frâneze la timp şi a lovit al treilea vehicul, după care din inerţie s-au lovit între ele şi primele două. El şi-a recunoscut vina.

119668809 743199432900041 9158357511682098146 n
CARAMBOL nocturn în Capitală. Patru mașini s-au ciocnit lângă o trecere de pietoni, ca la domino

CARAMBOL nocturn în Capitală. Patru mașini s-au ciocnit lângă o trecere de pietoni, ca la dominoUn accident în lanț s-a produs, aseară, pe strada Calea Ieșilor din Capitală. Patru mașini s-au ciocnit lângă o trecere de pietoni din cauza neatenției unuia dintre șoferi.Multumesc pentru video VadimSursa – PUBLIKA.MD

Gepostet von chisinau.fail am Donnerstag, 17. September 2020

Așa ușurel cum s-ar zice. ???

Gepostet von Victor Barbos am Donnerstag, 17. September 2020
VIDEO: facebook.com/costel.nicolaev

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa [email protected], iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!