in , , ,

(foto/video) Accident pe şoseaua de centură a Chişinăului. Un camion s-a răsturnat exact pe acostament

(update) Poliţia ne-a comunicat că, potrivit datelor preliminare, şoferul camionului de model MAN, în vârstă de 54 de ani, a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat. Acesta a fost transportat la spital.

Alţi participanți la trafic nu au mai fost implicaţi, iar despre o posibilă roată explodată nu se menţionează. Totuşi, pe caz a fost inițiată o anchetă în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor.


Un accident de circulaţie s-a produs acum câteva minute pe şoseaua Balcani, pe centura Chișinăului care leagă cartierul Sculeanca de sectorul Buiucani. Un camion de mare tonaj s-a răsturnat exact pe acostamentul drumului.

Nu am putut afla deocamdată care este starea camionagiului, dar şi cum s-a putut întâmpla una ca asta pe un drum practic drept, însă cert este că se circulă temporar cu dificultate din cauza vitezei generale reduse a traficului. Poliţia, dar şi pompierii, sunt la faţa locului.

Revenim cu detalii…

Sos. Balcani. Intre Vento si Bemol.

Gepostet von Alexei Iacub am Freitag, 28. August 2020

Полтавка. Со скулянки на баюканы.

Gepostet von Tim Russo am Freitag, 28. August 2020

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa [email protected], iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!