in , , ,

(foto/video) Atelierul Mansory a adăugat mai multă putere urmaşului lui Ferrari 458 Italia

Atelierul de tuning Mansory a prezentat de curând la Salonul Auto de la Geneva viziunea proprie a faptului cum trebuie să arate supercarul Ferrari 488 GTB. Coupeul a primit un kit exterior original, un habitaclu modificat complet, iar puterea motorului a crescut cu 120 de cai. Proiectul a fost numit 4XX Siracusa.

Pachetul estetic, tradiţional pentru Mansory, are o formă complicată şi este alcătuită din numeroase elemente din fibră de carbon. În particular, constructorii au adăugat un splitter şi au schimbat forma gurilor de aerisire de pe aripile spate. A mai fost instalat un difuzor enorm şi un eleron care are o formă neobişnuită.

Garda la sol a fost micşorată cu 20 de milimetri, comparativ cu maşina care vine din uzină. În faţă sunt instalate pneuri 255/30 cu jante de 20 de inci, iar în spate cauciucuri cu mărimea de 325/25 şi jante de 21 de inci.

MANSORY_SIRACUSA_11

Mai mult, a fost refăcut sistemul de evacuare a gazelor. Iar împreună cu unitatea de control electronic al motorului, resetată “cu cap”, a fost posibilă mărirea puterii motorului de 3.9 litri, până la 778 de cai. Bolidul accelerează de la 0-100 km/h timp de 2.9 secunde, iar viteza maximă este de 341 de km/h.

În mod standard, un 488 GTB prinde prima sută de kilometri la oră cu 0.1 secunde mai lent, iar viteza maximă este limitată electronic la 330 de km/h.

Amintim că Salonul Auto de la Geneva este deschis pentru vizitatori în perioda 3-13 martie 2016. Încă mai aveţi posibilitatea să-l vizitaţi.

Iti place articolul?