in

(foto/video) Atenţie, şoferi. Drumul de la vama Albița spre Huși este deteriorat

Update! Un martor ocular ne-a informat că drumul încă este avariat, însă circulaţia a fost reluată. Asfaltul a fost deteriorat, însă pe unele porţiuni, autorităţile locale au așternut un strat nou.

Drumul European 581 care face legătura cu municipiul Huși și Vama Albița a fost distrus în zona comunei Crețești, fiind luat de apă, în urma precipitațiilor abundente, scrie Agora potrivit Agerpres.

FOTO: mediafax.ro
FOTO: mediafax.ro

Potrivit declarației prefectului județului Vaslui, Daniel Olteanu, drumul a fost spulberat efectiv de apă, traficul greu fiind deviat prin Murgeni, în timp ce autoturismele sunt deviate prin Pădureni.

Ora 19, înainte de intrarea în Huşi. Cine acolo e de vină?

Gepostet von Vlad Durnea am Dienstag, 31. Mai 2016

„A venit o viitură foarte puternică, iar drumul a fost luat de apă la propriu, fiind distrus până la stratul de beton. La fața locului sunt echipaje de pompieri și lucrători de la drumuri, însă așteptăm să înceteze precipitațiile pentru a putea interveni”, a declarat, prefectul de Vaslui, Daniel Olteanu.

El a precizat că vor fi făcute toate eforturile pentru ca drumul să fie reparat în cel mai scurt timp și redat circulației, având în vedere că este drumul de legătură cu Vama Albița.

FOTO: vremeanoua.ro
FOTO: vremeanoua.ro

FOTO: vremeanoua.ro
FOTO: vremeanoua.ro

Iti place articolul?