in , ,

AngryAngry

(foto/video) Ce s-a întâmplat prin Chişinău după ploaia puternică din această noapte

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram!
Le puteţi şi comenta acolo ;)

Majoritatea dintre noi au auzit sau au sesizat, cu siguranţă, intensitatea precipitaţiilor căzute în această noapte peste ţara nostră. În particular vorbind, furtuna puternică şi apele adunate şi-au spus cuvântul, din nou, asupra infrastructurii, să recunoaştem, șubrede şi a orașului Chişinău.

În contextul celor spuse, Primăria capitalei informează că serviciile municipale specializate sunt mobilizate în teritoriu pentru a lichida consecințele după ploaia din noaptea de duminică. Situațiile problematice înregistrate se referă la surpări pe adresele unde sunt executate lucrări de schimbare a utilităților, pe șantierele de construcție, înnămolirea drumurilor, precum și căderi de arbori pe liniile electrice.

Drumarii de la Î.M. “Exdrupo” au fost mobilizați în toate sectoarele pentru a lichida situațiile problematice de pe străzi. Acumulări de pietriș și înnămolirea unor porțiuni de drum în urma averselor au fost înregistrate pe str. Pandurilor, str. Burebista, str. Elena Alistar – str. Frumușica, str. Grădina Botanică- str. Sarmizegetusa, str. N. Iorga, str. Ion Creangă, etc.

Muncitorii de la Î.M. “Asociația de gospodărie a spațiilor verzi” intervin pe adrese unde au fost semnalate căderi de arbori: str. Cetatea Albă, str. N. Costin, str. Movileni, str. Nucarilor, inclusiv pe liniile electrice: str. N. Zelinski și str. Ialoveni. De asemenea, angajații sunt antrenați și la salubrizarea zonelor înnămolite din parcuri și pe spațiile verzi aflate în gestiune.

Cetățenii sunt îndemnați să raporteze cazurile problematice în urma averselor din noaptea duminică, la Dispeceratul Central Municipal, la telefoanele (022) 22-22-67 sau (022) 22-26-04.

Pe lângă anunţurile Primăriei despre faptul că se lucrează din zori pentru remedierea consecinţelor, chiar şi la această oră în spaţiul online apar imagini cu zone afectate.

  • Mircea cel Bătrân 9, o curte care a adunat apă în toate gropile existente

Gepostet von Евгений Третьяков am Sonntag, 27. September 2020
  • strada Albişoara
FOTO: facebook.com/svetlanaderihvost
  • strada Ion Neculce

Друзья при виде того, как работают наши коммунальщики мне просто плакать хочется

Gepostet von Ivan First am Sonntag, 27. September 2020
  • strada Nicolae Iorga 9

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa [email protected], iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Iti place articolul?