in ,

(foto/video) Cel mai frumos tuning al momentului pentru Porsche 911 Turbo este oferit de TechArt

Atelierul german de tuning TechArt a dezvăluit oficial o nouă lucrare bazată pe coupeul Porsche 911 Turbo/Turbo S. După toate modificările primite, automobilul a fost numit TechArt Porsche 911 Turbo GT Street R şi poate avea sub capotă până la 720 cai putere.

techart-porsche-911-turbo-gt-street-r_4

Coupeul TechArt Porsche 911 Turbo GT Street R a devenit astfel unul dintre cele mai unice şi exclusive proiecte care a fost făcut vreodată pentru acest model. Sportcarul a primit un kit exterior aerodinamic optimizat, jante exclusive, un eleron masiv, caroserie bi-coloră şi multe alte bunătăţi.

Potrivit reprezentanţilor atelierului de tuning, datorită folosirii unor materiale care sunt uşoare şi în acelaşi timp mai dure, s-a putut micşora greutatea totală a maşinii. Mai mult, aerodinamica dezvoltată de formele componentelor exterioare asigură o forţă de apăsare mai mare la viteze mari.

Cât priveşte partea tehnică, în dependenţă de dorinţa clientului TechArt poate mări puterea motorului standard până la 600, 640 sau 720 CP. 911 Turbo GT Street R în versiunea cea mai extremă poate accelera de la 0 până la 100 de km/h în 2.7 secunde şi de la 100-200 km/h în 9.2 secunde. Viteza maximă depăşeşte 300 de km/h.

techart-porsche-911-turbo-gt-street-r_20

TechArt Porsche 911 Turbo GT Street R este disponibil la comandă în două versiuni de dotări – Exclusive şi Clubsport. În linii generale aceste pachete opţionale aduc doar schimbări în habitaclul automobilului.

Varianta Exclusive presupune tapiţarea completă a salonului cu piele de calitate superioară, în timp ce varianta ClubSport aduce la interior mai multă Alcantara. Opţional clientul poate comanda inserţii suplimentare din fibră de carbon.

Printre alte dotări se numără şi nişte jante unice care măsoară 20 şi 21 de inci. De asemenea maşina are o suspensie reglabilă şi un eşapament sport cu o supapă de control.

Mai mulţi analişti şi experţi sunt de părere că acei oameni care îşi doresc noua generaţie Porsche 911 GT2 RS, dar nu doresc să aştepte, neapărat trebuie să analizeze produsul propus de TechArt.