in , , ,

(foto/video) Cel mai mic membru din gama Hyundai a suferit un facelift

Compania Hyundai a prezentat versiunea actualizată a celui mai mic hatchback din gamă – i10. Premiera publică a modelului va avea loc în luna octombrie la Salonul Auto de la Paris.

După retuş, compactei i-au fost schimbate barele de protecţie, a primit alte lumini de zi cu LED-uri, stop-uri posterioare modificate şi un design nou al elementelor care sunt instalate pe marginile uşilor.

Totodată, Hyundai i10 facelift primeşte jante noi de 14 inci.

Acum clienţii se vor bucura şi de un sistem multimedia nou. Acesta include un ecran tactil de 7 inci, cu sistem de navigare şi suport al interfeţelor Apple CarPlay şi Android Auto.

Cel mai mic hatchback al constructorului sud-coreean a primit şi un sistem care avertizează despre o posibilă coliziune frontală, dar şi funcţie de monitorizare a traficului şi a deplasării pe bandă.

Gama de motoare a rămas aceeaşi. Hatchback-ul compact poate fi propulsat de un motor pe benzină de 1.0 sau 1.25 litri volum.

Primul generează 66 de CP şi poate fi cuplat doar la o transmisie manuală cu cinci trepte. Al doilea oferă 87 de CP, alături de o transmisie automată cu patru trepte.

Iti place articolul?