in ,

(foto/video) După Audi Q7, nemţii de la ABT Sportsline l-au luat la modificat şi pe modelul SQ7

Atelierul german ABT Sportsline prezintă oficial versiunea sa modificată a SUV-ului Audi SQ7 TDI.

Automobilul s-a ales cu un şir de soluţii exclusive în decorul interior şi cel exterior, dar şi un propulsor a cărui putere a crescut până la 520 CP şi 970 Nm!

Informaţiile prezentate într-un comunicat oficial arată că Audi SQ7 TDI by ABT Sportsline reuşeşte să accelereze până la 100 de km/h timp de 4.6 secunde.

Amintim că sub capota lui SQ7 stă un propulsor diesel tri-turbo de 4.0 litri volum care dezvoltă 435 CP şi 900 Nm. Transmisia este una automată cu opt trepte. Acceleraţia de la 0-100 de km/h în regim obişnuit se face în 4.8 secunde, în timp ce viteza maximă este egală cu 250 de km/h.

Alte caracteristici dinamice ale acestui SUV modificat nu au fost anunţate. Se cunoaşte doar că maşina de teren cu performanţe demne de un sportcar a primit sistemul ABT Sound Control care oferă un sunet mai semnificativ a motorului diesel, dar care îi mai şi măreşte performanţa.

abt_audi_sq7_tdi_2

Mai mult, maşina poate fi dotată şi cu sistemul ABT Level Control, care poate în regim automat să schimbe garda la sol cu 20 de mm în jos.

Vezi şi: (foto) ABT a prezentat versiunea finală a programului de modificări pentru noul Audi Q7

Tradiţional, şi pentru Audi SQ7 TDI by ABT Sportsline sunt disponibile jante forjate unice de 22 de inci, “încălţate” cu pneuri de perfomanţă înaltă marca Dunlop sau Continental.

La interior, a cărui design nu a fost demonstrat, au fost instalate mai multe inserţii din fibră de carbon, iar materialele folosite în tapiţerie au fost îmbunătăţite.

abt_audi_sq7_tdi_1

abt_audi_sq7_tdi

abt_audi_sq7_2

abt_audi_sq7_1

abt_audi_sq7