in , , , ,

(foto/video) GENEVA 2016: Alfa Romeo a lansat motorizări mai mici pentru sedanul Giulia

Compania italiană Alfa Romeo a prezentat la Salonul Auto de la Geneva mai multe versiuni ale sedanului Giulia, automobil care a debutat anul trecut. Atunci maşina cu patru uşi a fost demonstrată în cea mai performantă modificaţie Quadrifoglio Verde cu 510 CP, iar cel mai recent a fost dezvăluit modelul cu 276 de cai.

Marca italiană a dat de înţeles că gama de motoare va mai fi completată de un motor diesel de 2.2 litri (150 sau 180 CP) şi un agregat pe benzină de 2.0 litri cu 200 de CP. Cutiile de viteze vor fi: manuală cu şase rapoarte sau automată cu opt trepte. În mod standard, Giulia vine cu tracţiune pe puntea spate, iar opţional cea integrală.

Toţi clienţii vor putea alege între trei modificaţii generale – Giulia, Super şi Quadrifoglio Verde. Lista de dotări esenţiale cuprinde: cruise control cu posibilitatea de a limita viteza, jante de 16 inci, sistem de climatizare în două zone şi un sistem multimedia cu un ecran de 6.5 inci.

Pentru o plată adăugătoare se vor putea comanda o mulţime de asistenţi electronici, un sistem multimedia cu un ecran de 8.8 inci şi un sistem audio Harman Kardon, pe lângă un sistem de control al vectorului de tracţiune şi un splitter frontal activ. Ultimele două opţiuni sunt disponibile doar pentru modificaţia Quadrifoglio Verde.

După aproape un an de la debutul modelului Giulia, în sfârşit a fost anunţată o dată pentru startul vânzărilor. Primele comenzi din Europa, Africa şi Orientul Mijlociu vor fi procesate începând cu 15 aprilie.

Iti place articolul?