in , , , ,

(foto/video) GENEVA 2016: Ford prezintă noi modele din linia premium Vignale

Compania Ford a prezentat la Salonul Auto de la Geneva noi modele din linia premium Vignale – versiuni speciale ale monovolumului S-Max, crossoverului Edge şi a sedanului Mondeo. De asemenea, la expoziţie a fost adus şi prototipul Kuga Vignale.

Ce înseamnă Vignale? Aceasta este denumirea unui program de modificare a unor modele din gama Ford, conferindu-le un aspect mai premium. Totodată, compania americană vrea să demonstreze viitorul design care va cuprinde crossoverele mărcii.

De exemplu, modelul Kuga a primit o caroserie vopsită într-o nuanţă specială, o nouă grilă a radiatorului cu un alt tip de structură şi mai multe inserţii cromate. Pe aripile laterale şi pe uşa portbagajului sunt prezente aceleaşi inscripţii Vignale.

Citeşte şi: (foto) Acesta este Ford Kuga facelift

Ford-Kuga-Vignale-Geneva-01

Şi scaunele din interiorul lui Ford Kuga Vignale au un alt desen, acelaşi tip de piele fiind folosit şi pe uşi. În lista de dotări a acestui program intră şi noul sistem multimedia SYNC 3, cu un ecran de opt inci, în care sunt instalate o mulţime de aplicaţii.

Citeşte şi: (foto/video) Veste bună. Noul sistem SYNC 3 de la Ford va fi disponibil şi în Europa

Ford-Kuga-Vignale-Geneva-05

Astfel de trăsături estetice au primit şi versiunile Vignale ale modelelor Ford Edge, S-Max şi Mondeo, numai că interiorul poate avea o altă culoare, inclusiv şi caroseria.

În Europa este deja disponibilă la comandă versiunea Vignale a modelului S-Max. Până la sfârşitul anului va apărea versiunea premium a crossoverului Edge, iar cel mai scump Mondeo va putea fi comandat în 2017. Referitor la Kuga Vignale, nu sunt detalii despre perioada în care va apărea pe pieţe.

Amintim că Ford a prezentat linia Vignale în anul 2013. Astfel de maşini se vând în centrele Ford, însă într-o încăpere aparte de showroom-ul general. Fiecare client este deservit de un manager personal, responsabil de vânzarea versiunilor Vignale, dar şi primeşte posibilitatea ca maşina să-i fie spălată şi curăţată la interior pe viaţă!