in , , , ,

(foto/video) GENEVA 2016: Premieră mondială – Bentley Mulsanne Grand Limousine By Mulliner

Compania Bentley şi firma Mulliner au creat împreună cea mai luxoasă modificaţie a modelului recent actualizat Mulsanne, numită Grand Limousine. Premiera limuzinei cu şase locuri a avut loc în cadrul Salonului Auto de la Geneva.

Automobilul este mai lung cu 1 metru şi mai înalt cu 79 de centimentri decât un model Mulsanne standard. Cele patru scaune amplasate în partea din spate a maşinii au fost aranjate pentru ca pasagerii să stea faţă în faţă.

2016-BentleyMulsanneGrandLimousine-01

Cabina şi spaţiul pentru pasageri sunt despărţite de un geam “inteligent” acţionat electric, care, printr-un buton, poate deveni transparent sau fumuriu. Comunicarea cu şoferul se face printr-un sistem de comunicare special.

Citeşte şi: (foto/video) Premieră! Bentley Mulsanne facelift

Fiecare scaun are câte o masă pliantă individuală şi o priză care permite conectarea şi încărcarea tabletelor de tip iPad. Mai mult, sunt prezente şi nişte spaţii de depozitare a sticlelor de şampanie şi a paharelor, dar şi unul pentru băuturile fără alcool.

2016-BentleyMulsanneGrandLimousine-03

Informaţii oficiale despre motorul care ar putea mişca din loc “trăsura” nu au fost oferite. Modelul standard este dotat cu un V8 twin-turbo de 6.75 litri volum, care oferă 512 CP şi 1.020 Nm de cuplu. Cutia de viteze automată este oferită de firma ZF şi are opt rapoarte.

Preţul pentru Bentley Mulsanne Grand Limousine nu a fost anunţat. Astfel de automobile vor fi asamblate doar în cazul unor comenzi speciale de la cei mai bogaţi clienţi ai companiei.

Citeşte şi: GENEVA 2016: Reportaj video de la standurile Bentley, Audi, Porsche, Bugatti şi Lamborghini

2016-BentleyMulsanneGrandLimousine-02

2016-BentleyMulsanneGrandLimousine-04

Iti place articolul?