in , , , ,

(foto/video) GENEVA 2016: Volvo introduce în Europa XC90 Excellence

Suedezii de la Volvo au oferit mai multe informaţii şi materiale multimedia despre noua modificaţie a SUV-ului XC90 – Excellence. Automobilul a debutat în cadrul Salonului Auto de la Geneva şi vine să prezinte potenţialilor clienţi un nou nivel al luxului interior şi al confortului.

Pentru prima dată, Volvo XC90 Excellence a fost prezentat publicului larg anul trecut, la Salonul Auto de la Shanghai. De atunci, clienţii europeni nu au putut avea acces la această versiune. Un exterior exclusiv, piele de calitate supremă, izolare fonică adăugătoare, sistem audio premium Bowers & Wilkins, pahare de cristal, compartiment special pentru sticle de şampanie, scaune separate şi multe altele. Lista poate continua.

Desigur, tot confortul pe care îl poate oferi Volvo XC90 Excellence îl vor simţi cu adevărat pasagerii din spate, pentru că vor fi deserviţi de nişte scaune de piele ventilate, cu funcţie de masaj şi nişte tetiere proiectate într-un mod special. Mai mult, tot în spate se pot găsi mese pliante şi suporturi pentru paharele de cristal, oferite de firma Orrefors, cu funcţie de încălzire sau răcire.

Volvo XC90 Excellence are la bază modificaţia hibridă cu motor T8 Twin Engine. Şoferul va putea alege unul din cele trei regimuri de condus: Pure, Hybrid sau Power. Fiind selectat cel din urmă, sunt puşi la dispoziţie 410 CP, pentru ca tot-terenul să accelereze timp de 5.6 secunde până la 100 de km/h. Exclusiv pe baza energiei electrice crossoverul se poate deplasa 42 de kilometri.

Preţul minim pentru Volvo XC90 Excellence este de 118.854 de euro. Pentru clienţii din ţara gazdă a expoziţiei auto, maşina va avea un preţ de start de 123.007 euro.

Iti place articolul?