in ,

(foto/video) A început al doilea sezon The Grand Tour. Detalii despre primul episod

Astăzi, opt decembrie, fanii emisiunii cu tematică auto The Grand Tour pot urmări primul episod din cel de-al doilea sezon. Având o durată de 70 de minute, primul episod întitulat “Past, present or future” este transmis online prin intermediul serviciului de streaming video Amazon Prime.

În primul episod, producătorii şi prezentatorii Jeremy Clarkson, Richard Hammond şi James May au decis să organizeze un comparativ dintre trei automobile diferite, încercând să afle ce este mai bună: propulsia cu ajutorul unui motor pe benzină, cu o unitate de propulsie hibridă sau cu una complet electrică. Pentru aceasta au selectat supercarurile Lamborghini Aventador S, Honda NSX şi Rimac Concept One.

Cei trei vor merge cu acestea prin zone pitoreşti din Elveţia şi se vor întrece în cadrul unei liniuţe spectaculoase cu un câştigător evident!

Totodată, în primul episod veţi putea urmări cadre exclusive din timpul accidentului cu implicarea lui Richard Hammond. Automobilul Rimac Concept One a ars ca un chibrit, chiar dacă nu avea nicio picătură de carburant în el.

Vezi şi: (video) Richard Hammond implicat într-un grav accident rutier chiar la filmările The Grand Tour

De asemenea Producătorii The Grand Tour nu vor mai “omorî” oaspeţii înainte de a ajunge în studio, ci va fi realizat un format asemănător cu cel din emisiunea Top Gear, numit Celebrity Face Off.

Primii oaspeţi se anunţă a fi Ricky Wilson de la The Voice UK şi renumitul David Hasselhoff de la America’s Got Talent. Cei doi vor fi puşi să parcurgă un circuit improvizat la volanul unui Jaguar F-Type.

Vezi şi: (video) Primul trailer complet al noului sezon The Grand Tour a apărut pe internet

Iti place articolul?