in , ,

(foto/video) Jaguar F-Pace a fost condus pe două roţi la Goodwood de renumitul Terry Grant

În cadrul Festivalului de Viteză de la Goodwood, crossoverul Jaguar F-Pace a parcurs traseul Goodwood Hill pe două roţi. În tot acest timp pe maşină au fost făcute elemente din motofreestyle.

Automobilul era condus de cascadorul britanic Terry Grant, alături de care a fost invitat să participe motociclistul profesionist Lee Bowers.

Vezi şi: (video) Test Drive: Jaguar F-Pace

Ultimul, în timp ce maşina era condusă pe două roţi, a ieşit pe geam şi a uimit publicul cu diferite trucuri şi acrobaţii.

“Când mi-a fost propus să mă întorc la volanul unui F-Pace, pe care am stabilit deja un record mondial, nu am ezitat şi nu am refuzat. Având o construcţie uşoară din aluminiu şi o manevrabilitate foarte precisă, F-Pace este un automobil ideal pentru orice fel de trucuri. Am fost bucuros să îl am alături pe Lee Bowers, chiar dacă acesta a dispărut din habitaclu la jumătate de drum”, a spus Grant.

Totuşi, am fost martorii unor imagini de după cadru, care evident nu au fost difuzate. După ce maşina a parcurs tot traseul stabilit, pilotul a continuat să o conducă pe două roţi încă câţiva metri după finiş.

În cele din urme, din motive necunoscute pentru noi, crossoverul a căzut pe o parte. Însă important este că nu a căzut în faţa spectatorilor :)

FOTO: carbuzz.com
FOTO: carbuzz.com
FOTO: carbuzz.com
FOTO: carbuzz.com
FOTO: carbuzz.com
FOTO: carbuzz.com
FOTO: carbuzz.com
FOTO: carbuzz.com

Amintim că în luna septembrie a anului 2015, înainte ca noul Jaguar F-Pace să fie prezentat oficial la Salonul Auto de la Frankfurt, acesta a stabilit un record mondial înregistrat de Guinness.

Automobilul a fost condus pe un traseu-buclă de 360 de grade, cu o înălţime de 19.08 metri. Terry Grant a simţit pe pielea sa o forţă de apăsare de 6.5 G.

Iar anul trecut, în cadrul aceluiaşi Festival de la Goodwood, un truc asemănător a fost făcut şi cu ajutorul unui Nissan Juke. Şi acest crossover a fost condus de Terry Grant.

GALERIE FOTO:

Iti place articolul?