in , , ,

(foto/video) New-York 2016: Premieră mondială – Mercedes-AMG C63 Cabriolet

Compania Mercedes-Benz iar bucură publicul cu un nou produs. De această dată a fost prezentată la Salonul Auto de la New-York, versiunea performantă a decapotabilei C-Class. Modelul va fi disponibil în două versiuni: AMG C63 cu 476 de CP şi AMG C63 S cu 510 CP.

Ambele modificaţii sunt dotate sub capotă cu un propulsor V8 bi-turbo de 4.0 litri volum. Un motor asemănător se foloseşte şi pe supercarul Mercedes-AMG GT.

Citeşte şi: (video) Premieră Mondială: Mercedes a prezentat la New-York noul GLC Coupe

Cu ajutorul “muşchilor”, modelul poate accelera de la 0-100 de km/h timp de 4.2 secunde (versiunea cu 476 de cai) şi în 4.1 secunde (versiunea cu 510 cai).

În ambele cazuri viteza maximă va fi limitată la 250 de km/h, pentru siguranţa dumneavoastră, însă dacă nu vă este îndeajuns, puteţi opta pentru pachetul opţional AMG Driver’s Package care poate muta limita până la 280 de km/h.

Ambele modificaţii au aceeaşi cutie de viteze, una automată cu şapte trepte. Pe lângă acest fapt, varianta cu motor cu 476 de CP este dotată cu un diferenţial mecanic cu alunecare limitată, iar cea cu 510 CP are un diferenţial electronic.

Modelul a mai primit o suspensie cu amortizoare adaptive. Componentele se diferenţiază puţin de cele folosite pe versiunile AMG C-Class Sedan şi Estate.

Ca şi pe automobilul fără indicele AMG, acoperişul moale se poate plia până la viteze de 50 de km/h. Volumul portbagajului este egal cu 355 de litri când acoperişul este montat şi 260 de litri când acesta este depozitat într-un compartiment special.

Citeşte şi: (foto/video) GENEVA 2016: Premieră mondială – Mercedes-Benz C-Class Cabriolet