in , ,

(foto/video) Noul Jeep Wrangler a trecut oceanul şi a primit un nou turbo diesel

Noul Jeep Wrangler a sosit pe continentul european! Producătorul de automobile a publicat o serie de informații și imagini cu modelul în specificație locală.

SUV-ul va ieși pe piață inițial cu un turbo diesel care nu este disponibil pentru clienții americani și ulterior cu un benzinar turbo cu patru cilindri.

Propulsorul diesel este de model Multijet II, are patru cilindri, un volum de 2.2 litri și produce 200 de cai putere și 450 Nm de cuplu. Un Wrangler Sahara în variantă cu patru uși și cu acest motor accelerează până la 100 de km/h în 9.6 secunde, iar viteza maximă este de 180 de km/h.

Benzinarul de 2.0 litri oferă 272 CP și 400 Nm de cuplu. Ambele unități sunt cuplate la cutii de viteze automate cu opt trepte.

Noua generație a SUV-ului iconic va fi oferită pe continentul european în trei versiuni: Sport, Sahara și Rubicon, şi în configuraţii cu două sau patru uşi.

New 2018 Jeep Wrangler Rubicon Sahara EU spec 6

Noul Jeep Wrangler în variantă cu patru uşi şi în versiunile Sport/Sahara vine dotat cu un sistem de tracţiune Command-Trac, care include un regim de funcţionare automat opţional şi funcţie de conectare a punţii din faţă în timpul rulării. Pentru o taxă suplimentară se poate opta pentru un sistem de tracţiune integrală permanentă şi un diferenţial spate cu alunecare limitată Trac-Lok.

Versiunea Rubicon se deosebeşte din punct de vedere tehnic prin prezenţa unui sistem de tracțiune integrală cu o cutie de transfer cu două trepte Rock-Trac, un diferenţial care poate fi blocat în mod electronic şi o bară anti-ruliu care se poate deconecta!

Noua generație Jeep Wrangler a fost dezvăluită anul trecut la Salonul Auto de la Los Angeles. Unul dintre cele mai capabile modele off-road ale lumii a primit o mulțime de sisteme tehnologice de ultimă oră, precum și un interior nou.

Mai multe detalii despre noul Wrangler aici: (video) Los Angeles 2017: Premieră – Noul Jeep Wrangler poate fi dotat cu anvelope de 84 de cm în diametru

New 2018 Jeep Wrangler Rubicon Sahara EU spec 19

Startul vânzărilor pe piaţa europeană va avea loc în septembrie, iar o premieră publică locală ar putea avea loc la Salonul Auto de la Paris. În Rusia şi ţări din Orientul Mijlociu, noul Wrangler va fi disponibil pentru achiziţie chiar din această lună.

buton subscribe

GALERIE VIDEO:

GALERIE FOTO: