in , , ,

(foto/video) PARIS 2016: Premieră mondială – Mitsubishi GT-PHEV Concept

Compania Mitsubishi Motors a publicat mai multe imagini şi a dezvăluit caracteristicile tehnice ale conceptului GT-PHEV, care a fost anunţat încă la jumătatea lunii septembrie.

Toată această maşinărie este pusă în mişcare de trei motoare electrice!

Vezi şi: (foto) Mitsubishi a arătat un nou concept şi îl va prezenta în premieră la Paris Motor Show

https://youtu.be/ymAo-VfYLu4

Unul dintre propulsoare generează 120 de cai putere şi este poziţionat pe puntea din faţă, iar altele două care pun la dispoziţie în total alţi 120 de CP stau pe puntea din spate. Alături de motoarele electrice există un motor pe benzină de 2.5 litri şi un set de acumulatori instalat sub podea (25 kWh).

Cu ajutorul energiei electrice crossoverul se poate deplasa pe o distanţă de 120 de kilometri. În regim combinat, folosindu-se toate resursele de alimentare, cifra poate creşte până la 1.200 de kilometri.

La exterior maşina a primit o grilă a radiatorului cu elemente active şi care se reglează automat, camere video în locul oglinzilor retrovizoare şi un acoperiş panoramic.

Printre dotări se numără şi un sistem care alege un regim optim de economie a energiei bazându-se pe prognozele meteo şi coordonatele GPS.

Despre perspectivele apariţiei în serie a unui model bazat pe GT-PHEV nu s-a anunţat. Anterior se credea că acest model va anunţa apariţia unui viitor crossover electric în anul 2020.

mitsubishi-gt-phev-concept_0

mitsubishi-gt-phev-concept_1

mitsubishi-gt-phev-concept_2

mitsubishi-gt-phev-concept_3

mitsubishi-gt-phev-concept_4

mitsubishi-gt-phev-concept_5

mitsubishi-gt-phev-concept_6

mitsubishi-gt-phev-concept_7

mitsubishi-gt-phev-concept_8

mitsubishi-gt-phev-concept_9

Iti place articolul?