in , ,

(foto/video) Porsche a povestit cum îţi poţi controla automobilul de la distanţă

Constructorul german de automobile Porsche a spus care sunt avantajele sistemului Porsche Connect, care permite controlul unui set larg de funcţii ale automobilelor printr-o simplă aplicaţie care poate fi instalată pe orice smartphone.

În total, în pachetul Porsche Connect sunt oferite peste 20 de servicii diverse.

De exemplu, şoferul poate regla temperatura din habitaclu, să închidă sau să deschidă maşina, să vizualizeze statistica calculatorului de bord şi să verifice presiunea în pneuri.

Pe lângă toate acestea, sistemul permite cu ajutorul telefonului mobil, setarea timpului necesare pentru a începe călătoria, stabilirea itinerarelor pe harta sistemului de navigare şi să calculeze câţi kilometri se poate deplasa maşina în regim complet electric sau hibrid.

Cu ajutorul Porsche Connect se mai poate controla sistemul multimedia sau pot fi folosite diverse servicii online. De exemplu, în timp ce mergeţi la restaurant, o masă fiind comandată din timp cu ajutorul call center-ului Porsche care lucrează 24/24, puteţi asculta compoziţia muzicală dorită din milioane de piese disponibile.

Dacă doriţi să aveţi toate aceste avantaje, este necesar doar să instalaţi aplicaţia pe orice smartphone care rulează Android sau iOS, ori pe ceasurile iWatch.

În habitaclul maşinii puteţi lucra cu Porsche Connect cu ajutorul ecranelor multimedia tactile care vine acum în echiparea standard a tututot modelelor din gamă.

În prezent, Porsche Connect este funcţional pe deplin în peste 40 de ţări de pe glob. În calitate de opţiune Porsche oferă pachetul de top Connect Plus, care pe lângă funcţiile enumerate mai presupune un modul LTE, un punct de acces Wi-Fi şi alte servicii online.

Connect Plus este oferit în echiparea de bază a celor mai noi Porsche 911 şi Panamera.

Vezi şi: (foto) Noile Porsche Panamera 4S şi Turbo, văzute pe viu într-un oraş din Germania