in , , ,

(foto/video) Premieră: Citroen a actualizat modelele C4 Picasso şi Grand C4 Picasso

Compania Citroen a prezentat versiunile actualizate ale celei modelelor pentru familişti C4 Picasso şi Grand C4 Picasso. Maşinile au suferit schimbări estetice, gama de motoare a fost completată, iar în lista de dotări opţionale au apărut noi asistenţi electronici.

https://youtu.be/BYP32SQ_XSw

Lui C4 Picasso i-a fost modificată minor secţiunea blocurilor optice frontale, acestea fiind acum înconjurate de o margine cromată, bara de protecţie frontală şi secţiunea farurilor anti-ceaţă.

Partea posterioară a modelului a suferit schimbări ceva mai discrete. Logoul de pe uşa portbagajului a fost vopsit în culoare neagră, iar desenul din interiorul blocurilor optice cu LED-uri a fost modificat uşor.

https://www.youtube.com/watch?v=Fh0ZP1Vwoyk

Ceea ce ţine de habitaclu, nimic nou nu a apărut şi nimic vechi nu a dispărut. Însă, de acum încolo sistemul multimedia va suporta interfeţele Apple CarPlay, MirrorLink şi Android Auto.

În lista de opţiuni sunt prezenţi următorii asistenţi electronici: monitorizare a unghiurilor moarte, recunoaştere a semnelor circulaţiei rutiere care limitează viteza, cruise control adaptiv cu radar şi cameră, sistem de frânare în situaţii de urgenţă (funcţionează în intervalul de viteză 5-180 km/h).

https://www.youtube.com/watch?v=k2f6OwNkBKI

Mai mult, pentru o taxă adăugătoare uşa portbagajului poate fi deschisă cu ajutorul unei mişcări a piciorului pe sub bara de protecţie, iar caroseria poate fi vopsită în mai multe combinaţii de culori.

Gama de motoare a fost completată de un agregat turbo pe benzină, cu trei cilindri, din gama PureTech, care livrează 130 de CP. Motorul este cuplat la o transmisie automată cu şase rapoarte.

Totodată, clienţii vor putea opta pentru alte motoare diesel sau pe benzină, cu putere între 100 şi 150 de cai, cele mai “slabe” fiind cuplate la o cutie de viteze manuală cu şase trepte.

Maşinile actualizate vor intra pe pieţe până la sfârşitul anului. Preţurile nu au fost anunţate deocamdată.

https://www.youtube.com/watch?v=fVdcWk4yP-k

https://www.youtube.com/watch?v=XW_xiG0BePI

Iti place articolul?