in , , ,

(foto/video) Premieră: MINI John Cooper Works Clubman

Compania britanică MINI a dezvăluit oficial versiunea fierbinte a break-ului Clubman – John Cooper Works.

Automobilul este dotat cu un motor de 2.0 litri volum modernizat, care generează 231 cai putere şi un sistem de tracţiune integrală ALL4.

După cum am menţionat sub capotă stă un agregat turbo cu patru cilindri, capabil să livreze 231 de cai putere şi 350 Nm de cuplu, ceea ce este cu 39 CP şi  80 Nm mai mult decât oferă versiunea Clubman Cooper S.

Unitatea de propulsie lucrează standard în comun cu o transmisie manuală cu şase trepte, iar opţională este disponibilă una automată cu opt rapoarte.

Chiar în versiunea de bază maşina vine echipată cu sistemul de tracţiune integrală ALL4.

2017-mini-clubman-jcw-5

Informaţiile oficiale mai arată că automobilul poate accelera până la 100 de km/h în 6.3 secunde, iar viteza maximă constituie 236 de km/h. Caracteristicile dinamice demonstrează că acestă maşină nouă este cea mai rapidă şi cea mai puternică versiune MINI Clubman.

În dependenţă de transmisia selectată, greutatea maşinii poate fi egală cu 1.564 kg sau 1.581 kg.

2017-mini-clubman-jcw-8

Printre dotările care vin standard se numără jante masive de 18 inci cu un design elegant, suspensie sport, un kit exterior aerodinamic agresiv, terminaţii cromate ale eşapamentului, scaune sport la interior, logouri JCW, accente de culori pe caroserie, un volan sport nou, pedale din oţel inoxidabil şi un panou de bord modificat.

Lista de dotări opţionale cuprinde un sistem audio premium de la Harman Kardon, acoperiş panoramic cu trapă, scaune faţă încălzite, sistem multimedia cu ecran tactil de 8.8 inci şi jante de 19 inci.

Vânzările oficiale ale maşinii sport începe până la sfârşitul acestui an, iar până atunci aceasta va putea fi văzută la Salonul Auto de la Paris.

What do you think?