in ,

(foto/video) Primele pachete de tuning exterior pentru noul Toyota C-HR sunt oferite de Modellista

În această săptămână crossoverul compact Toyota C-HR a debutat în patria sa, pe piaţa din Japonia. Cu această ocazie atelierul de tuning Modellista a pregătit două programe de modificare a exteriorului maşinii.

Nu putem spune că designul original a lui C-HR este prea plictisitor, însă ce i-a împiedicat pe specialişti să facă modelul mult mai agresiv din punct de vedere vizual sau din contra mai elegant?

https://youtu.be/bbERIyBVDc8

Primul “styling pack” se numeşte “Boost Impulse Style”. Acesta include un splitter masiv pe bara de protecţie frontală cu inserţii din LED-uri, o grilă a radiatorului modificată, noi praguri laterale, un eleron mai texturat pe capacul portbagajului, un pseudo difuzor pe bara de protecţie posterioară cu imitaţie “sport” a unor terminaţii a eşapamentului.

Al doilea body-kit este mai rezervat şi numit “Elegant Ice Style”. Setul include practic aceleaşi elemente, însă accentul este făcut pe un stil mai premium. A fost scoasă acea inserţie de pe grila radiatorului, în schimb fiind instalate elemente asemănătoare cu metalul pe corpurile oglinzilor retrovizoare şi praguri.

De asemenea, terminaţia eşapamentului are un design diferit.

Vezi şi: (foto) Noul crossover Toyota C-HR a fost prezentat la Chişinău