in , ,

(foto/video) Renntech a întinerit supercarul legendar Mercedes-Benz SLR McLaren

Chiar dacă a fost produs pentru prima dată acum 13 ani, această maşină va rămâne mereu una unică. Este vorba despre supercarul Mercedes-Benz SLR McLaren, pe care specialiştii atelierului Renntech au hotărât să-l modifice.

Mercedes-Benz SLR by Renntech_1

Şi în ziua de astăzi, SLR este un automobil care corespunde standardelor: accelerează de la 0-100 de km/h timp de 3.4 secunde, iar viteza maximă ajunge până la 330 de km/h. Aceste cifre se datorează unui V8 de 5.4 litri volum, care produce 626 de CP şi 780 Nm de cuplu.

Renntech a decis să-i readucă maşinii “tinereţea” anterioară, resetându-i unitatea de control electronic a motorului, instalând un intercooler dublu, un eşapament din oţel inoxidabil şi un diferenţial cu alunecare limitată. Toate aceste componente au crescut puterea motorului până la 748 de CP şi un cuplu impresionant de 1.014 Nm.

Citeşte şi: (foto) Mercedes-AMG GT S by RENNtech dezvoltă 716 cai putere

Cam atât. Renntech nu şi-a propus să mai modifice interiorul sau exterior supercarului, considerând că proprietarul acestuia s-ar putea adresa pentru astfel de servicii la alte case de tuning, gen Hamann,  Mansory, etc.

Iată alt exemplar SLR McLaren, la fel modificat de Renntech:

Iti place articolul?