in ,

(foto/video) Skoda dezvăluie interiorul SUV-ului Kodiaq înainte de premieră

Skoda a prezentat în câteva imagini şi un scurt teaser video interiorul modelului său nou, SUV-ul Kodiaq, debutul căruia va avea loc online peste câteva ore.

O surpriză pentru specialiştii auto este că cei de la Skoda nu s-au lăsat ademeniţi în a copia designul care poate fi văzut în produsele Audi sau VW. Designul de firmă a rămas, numai că acesta are alte dimensiuni.

Unele detalii şi forme sunt noi, care nu sunt caracteristice altor modele din gama mărcii cehe. De exemplu, ies în evidenţă două guri de aerisire care sunt despărţite de ecranul sistemului multimedia.

Impresionează şi fâşiile cu LED-uri instalate pe uşi care creează un soi de lumină ambientală, un detaliu minor dar plăcut.

skoda-kodiaq-interior (3)

Centrul infotainment este simplu de controlat şi este făcut în conformitate cu concepţia “Simply Clever”. Există aici doar două butoane fizice care se rotesc. Cei de la Skoda au menţionat că ar fi un lucru ireal, ca cineva să nu se poată descurca să-l controleze.

skoda-kodiaq-interior (1)

Skoda mai accentuează că noul Kodiaq este primul SUV pe care poate fi instalat opţional un al treilea rând de scaune. Scaunele au o ajustare longitudinală, fapt care permite utilizarea spațiului propus mai flexibil.

Skoda Kodiaq se bucură şi de cel mai mare portbagaj din categoria sa. Titlul este valabil doar pentru configuraţia cu cinci scaune, volumul portbagajului fiind egal cu 720 de litri. Odată ce bacheta din spate este rabatată cifra creşte până la 2.065 de litri.

Vezi şi: (foto/video) Skoda Kodiaq, văzut fără camuflaj pe drumurile din Cehia şi într-un teaser oficial

skoda-kodiaq-interior

skoda-kodiaq-interior (2)

Iti place articolul?