in

(foto/video) Tradiţie şi rafinament. Holland & Holland Range Rover va fi disponibil într-o ediţie limitată în SUA

Land Rover a anunţat că intenţionează să vândă modificaţia Holland & Holland Range Rover în SUA, într-o ediţie limitată. Arătat pentru prima dată în 2014, tot-terenul a fost creat de compania Jaguar Land Rover Special Vehicle Operations în colaborare cu un producător de arme, la bază stând un Range Rover SV Autobiography.

Automobilul este vopsit într-o culoare verde închisă. Habitaclul iese în evidenţă prin tapiţeria de culoare cafenie Espresso, dar şi prin inserţiile din lemn de nuc francez. Clienţii vor mai găsi covoraşe speciale cu inscripţii “Holland & Holland”, dar şi nişte mânere metalice gravate la uşi.

Scaunele din spate pot fi reglate în mod individual, iar măsuţele care ies din tunelul central sunt acţionate electric cu ajutorul unei telecomenzi. Portbagajul automobilul este unul unic şi oferă huse speciale pentru două arme de firmă.

Motorul V8 de 5.0 litri este modificat pentru a asigura 550 de cai putere şi 680 Nm de cuplu. Cutia de viteze este una automată cu opt rapoarte, iar tracţiunea integrală vine standard. Tot-terenul accelerează de la 0 la 96 de km/h timp de 5.5 secunde, iar viteza maximă nu depăşeşte 225 de km/h.

În total în SUA vor fi disponibile 30 de exemplare, fiecare având un preţ de 244.500 de dolari.

What do you think?