in , ,

(foto/video) Varianta americană a lui Nissan X-Trail a suferit un facelift

Compania Nissan a prezentat pentru piaţa din SUA varianta actualizată a crossoverului Rogue din gama de modele a anului 2017. Maşina de teren este cunoscută prin regiunea noastră ca Nissan X-Trail.

Modelul american s-a ales şi cu o versiune hibridă.

În componenţa noii unităţi de propulsie este inclus un motor pe benzină cu patru cilindri şi un volum de 2.0 litri (140 CP), alături de un alt motor electric. Puterea total generată este egală cu 176 de cai putere.

Hibridul a primit funcţie Start-Stop şi sistem de recuperare a energiei la frânare. Această unitate de propulsie combinată este disponibilă exclusiv doar pe varianta maşinii cu cinci locuri.

Totodată, Nissan Rogue facelift va fi oferit în continuare clienţilor cu un motor de 2.5 litri care dezvoltă 170 de cai putere.

Maşina de teren s-a ales la exterior cu o parte frontală modificată, în particular fiind făcută în stilul crossoverului premium Murano de generaţie nouă. A apărut tradiţionala grilă a radiatorului “V-Motion” şi nişte faruri mai înguste în care sunt încorporate lumini de zi cu LED-uri.

În salon a apărut un nou volan, iar consola centrală şi-a schimbat puţin forma datorită instalării unui alt ecran tactil care măsoară 7 inci a sistemului multimedia.

Printre alte dotări au fost adăugate un sistem anti coliziune frontală cu funcţie de recunoaştere a pietonilor, sistem de monitorizare a zonelor moarte şi asistent la ieşirea din parcare cu spatele.

În viitorul apropiat toate aceste schimbări estetice şi tehnice vor fi aplicate şi pe versiunea europeană Nissan X-Trail.

Iti place articolul?