in , , , ,

(foto/video) Volkswagen a actualizat compacta Up! – maşină ideală pentru mediul urban

Compania Volkswagen a prezentat versiunea actualizată a automobilului pentru oraş Up! Cel mai compact automobil din gama producătorului german a primit un set de modificări estetice, dar şi un nou motor turbo.

Însă cea mai interesantă dotare este apariţia unui sistem multimedia modern, alături de un sistem audio cu o putere de 300 de waţi, marca Beats Audio.

https://youtu.be/oA4uwI8Sla0

Micuţul Up! are acum un design actualizat al barelor de protecţie, a primit noi blocuri optice pe bază de LED-uri, iar farurile posterioare au un alt desen. Indicatoarele direcţiei, care anterior stăteau pe aripi, acum sunt integrate în oglinzile retrovizoare.

Lista opţiunilor disponibile pentru personalizarea maşinii cuprinde: 13 culori pentru caroserie, 9 autocolante, trei culori pentru acoperiş, jante în diverse nuanţe, dar şi lumini ambientale.

Gama de motoare a VW Up! a fost completată de un nou motor cu trei cilindri. Unitatea are un volum de 1.0 litri şi dezvoltă 89 CP/160 Nm. Transmisia este una automată. cu cinci rapoarte.

Automobilul accelerează până la 100 de km/h timp de 10 secunde, viteza maximă este egală cu 185 de km/h, consumul mixt de combustibil nu ar trebui să depăşească 4.4 litri/100 de km parcurşi, iar cu un plin poţi parcurge până la 800 de kilometri.

163414l

Am menţionat la început de articol că Up! a fost dotat cu un sistem multimedia. Din el fac parte un ecran monocrom de 3.1 inci, din zona cadranelor de bord, şi un ecran color de cinci inci, instalat pe consola centrală VW spune că telefoanele vor putea fi conectate uşor la sistem, iar camera de supraveghere din spate va reda imagini pe display.

Sistemul audio de la Beats este compus din 7 difuzoare şi un subwoofer în portbagaj.

Premiera publică a compactei va avea loc la Salonul Auto de la Geneva, alături de conceptul unui crossover.

Citeşte şi: VW pregăteşte un rival pentru Nissan Juke. Conceptul va fi arătat la Geneva