in , ,

(foto/video) Volvo a prezentat o nouă generaţie de scaune pentru copii

Constructorul suedez de maşini Volvo a prezentat trei noi modele de scaune pentru copii. Toate au fost făcute cu grijă şi cu accent pe design, confort şi folosindu-se cele mai bune materiale.

Compania a luat act de numărul de solicitări/plângeri, care spun că scaunele sunt prea mari ca dimensiuni şi astfel spaţiul pentru picioare se micşorează. Dar şi materialele din care erau confecţionate nu permiteau circulaţia aerului, fapt pentru care copiii mereu transpiră.

Suedezii au prezentat trei produse noi:

1. scaun amplasat împotriva direcţiei de mişcare, pentru copii cu o greutate de până la 13 kg şi vârstă până la 9 luni;

Volvo_Cars_new_generation_child_seats_3

2. scaun amplasat împotriva direcţiei de mişcare pentru copii cu vârste cuprinse între 9 luni – 6 ani;

Volvo_Cars_new_generation_child_seats_4

3. scaun amplasat spre direcţia de mişcare, pentru copiii cu vârste cuprinse între 3 -10 ani dar şi cei care nu mai încap în al doilea tip de scaun.

Volvo_Cars_new_generation_child_seats_1

“Sperăm ca produsele noastre noi să permită copiilor să stea liniştit şi comod pe toată durata deplasării şi călătoriilor lungi, chiar şi dacă mereu se vor uita spre lunetă, ceea ce este important pentru siguranţa lor”, a spus Managerul Tehnic Senior în Prevenirea Accidentelor la Volvo Cars Safety Centre, Lotta Jakobsson.

80 la sută din materialele folosite pentru tapiţarea scaunelor sunt textile (lână), care este plăcută la atingere şi durabilă. Designul scaunelor a fost creat cu scopul creşterii nivelului de confort şi a spaţiului pentru picioarele copilului.

Noile scaune au fost create în colaborare cu firma Britax-Römer şi au fost testate în Centrul de siguranţă a automobilelor Volvo din Goterborg. Vânzările produselor vor începe în câteva ţări din luna iunie.

Volvo_Cars_new_generation_child_seats_5

Volvo_Cars_new_generation_child_seats_2

Iti place articolul?