in

(foto) Viitoarea generaţie BMW Seria 1: Noi informaţii şi randări

În presa auto occidentală au apărut noi informaţii şi randări neoficiale ale viitorului BMW Seria 1, a treia generaţie la număr. Maşina va continua să concureze cu modele ca Audi A3, Mercedes A-Class sau VW Golf şi nici de această dată nu s-ar putea alege cu o versiune pură M.

După cum scriu colegii britanici de la Auto Express, cei care sunt şi autorii imaginilor de tip render din acest articol, la baza hatchback-ului premium va sta o platformă modernizată UKL. Deja nu este un secret că această arhitectură se foloseşte pe câteva modele ale brandurilor BMW şi MINI.

Potrivit unor informaţii neoficiale, noua generaţie BMW Seria 1 va fi lansată oficial la sfârşitul acestui an, în timp ce vânzările vor începe la începutul lui 2019. Datorită faptului că maşina va avea standard o tracţiune pe puntea din faţă, dar şi un ampatament mai mare, în habitaclul modelului va fi mai confortabil şi mai mult spaţiu. Totodată se aşteaptă ca şi portbagajul să crească puţin în volum.

Vezi şi: Noul BMW Seria 1. Primele informaţii despre modelul care se va lansa în 2019

Automobilul BMW Seria 1 de generaţie nouă nu va primi careva schimbări revoluţionare în designul exterior. Totuşi dacă acesta va deveni mai agresiv şi mai sportiv, aspectul va rămâne în linii generale cunoscut.

O altă întrebare care nu are un răspuns este dacă maşina va fi disponibilă într-o versiune cu adevărat fierbinte, aşa cum au concurenţii principali. Deocamdată se poate anticipa doar un pachet de accesorii M Sport.

O versiune sport ar putea apărea mai târziu şi ar putea concura cu Volkswagen Golf R, Mercedes-AMG A45 sau Ford Focus RS.

Gama de motoare a noii Seria 1 va fi alcătuită din unităţi diesel şi pe benzină. Nu este exclusă şi o posibilă versiune iPerformance cu propulsor hibrid preluat de la modelul MINI Countryman Cooper E.

Iti place articolul?