in , ,

(foto) Viitoarea limuzină a preşedintelui Putin va putea fi cumpărată de oricine

Vladimir Putin va avea de anul viitor o nouă limuzină construită în Rusia al cărei motor va fi dezvoltat de Porsche. Limuzina va fi produsă în 5.000 de unităţi care vor putea fi achiziţionate de oricine.

kortezh-cortege-limo-putin-russia-1

Vladimir Putin se pregăteşte de mai mult timp să-şi împrospăteze limuzina cu care participa la evenimente şi la deplasările oficiale. De la sfârşitul anului viitor, acesta va folosi o limuzină Kortezh construită chiar în Rusia, însă trenul de rulare este dezvoltat în parteneriat cu constructorul german Porsche.

Citeşte şi: (foto/video) Limuzina pe care Putin a refuzat-o în favoarea unui Mercedes Pullman este de vânzare

Cel mai interesant aspect este însă că nu doar preşedintele Rusiei va putea utiliza aceasta limuzină, întrucât aceasta va fi produsă în 5.000 de unităţi care vor putea fi achiziţionate de orice persoană interesată, atât timp cât dispune de fondurile necesare.

kortezh-cortege-limo-putin-russia-2

Preţul nu a fost încă anunţat oficial, însă maşina va fi disponibilă atât ca limuzină, cât şi în versiuni sedan, SUV sau minivan. Primele 200 de unităţi sunt aşteptate până la sfârşitul anului viitor, în timp ce restul vor fi finalizate până în 2020.

Vezi şi: Vladimir Putin va avea cea mai mare limuzină prezidențială. Iată când o va primi

Detaliile tehnice sunt aproape necunoscute, cu excepţia implicării celor de la Porsche. Anterior, s-a vehiculat că limuzina va utiliza un motor Porsche V12, însă nu este clar dacă aceasta va fi şi alegerea finală a constructorului. Sau, mai bine zis, a lui Vladimir Putin.

Sursa: Automarket

Iti place articolul?