in , ,

(foto) Visul şoferilor de microbuze din Moldova vine de la Brabus

Atelierul german de tuning Brabus a prezentat o versiune de lux a modelului Mercedes-Benz Sprinter, pe care a numit-o Conference Lounge.

Microbuzul modificat a fost evaluat la suma de 252.000 de dolari. De menţionat că cifra este mai mare cu 60.000 de dolari decât sedanul de top Mercedes-Maybach S600.

brabus-vip-conference-lounge-14

Acest Sprinter se bucură de o suspensie pneumatică, un kit exterior aerodinamic, blocuri optice cu bi-xenon şi lumini de zi pe bază de LED-uri, alături de jante de 18 inci.

La interior se vor regăsi scaune tapiţate cu piele de calitate şi încălzite pe toate rândurile. Pasagerii se vor putea bucura de o lumină ambientală cu posibilitatea reglării intensităţii acesteia, tablete cu ecrane de 10 inci, două televizoare conectate la Apple TV şi un cititor Blu-Ray.

Nu lipseşte şi un frigider care poate fi scos în afara maşinii.

brabus-vip-conference-lounge-8

Şi spaţiul pentru bagaje a fost acoperit cu Alcantara. În salon mai există o masă specială pentru întâlniri de faceri, şase porturi USB, punct de acces Wi-Fi cu suport al reţelelor 4G LTE.

Într-un final, tot acest apartament de lux este dotat cu un sistem de climatizare reglat prin telecomandă şi un sistem audio stereo cu 15 difuzoare.

brabus-vip-conference-lounge-1

brabus-vip-conference-lounge-2

brabus-vip-conference-lounge-3

brabus-vip-conference-lounge-4

brabus-vip-conference-lounge-5

brabus-vip-conference-lounge-6

brabus-vip-conference-lounge-7

brabus-vip-conference-lounge-9

brabus-vip-conference-lounge-10

brabus-vip-conference-lounge-11

brabus-vip-conference-lounge-12

brabus-vip-conference-lounge-13

brabus-vip-conference-lounge

Iti place articolul?