in ,

(foto) Wald International a pregătit nişte body kituri frumoase pentru BMW Seria 7 şi noul Lexus LS

Atelierul japonez de tuning Wald International este cunoscut pentru proiectele sale de transformare a exteriorului automobilelor, dar mai ales pentru body kitul renumit – Black Bison. Aflăm că mai nou acesta poate fi aplicat pe BMW Seria 7 şi maşina capătă un aspect de invidiat.

Vezi şi: Imagini spion: BMW Seria 7 facelift ar putea debuta mai devreme decât este obişnuit

BMW-ul care iese din atelierul Wald se va deosebi printr-o caroserie aerodinamică “nouă”, dar şi o suspensie modificată. Sedanul va dispune de o bară frontală complet nouă, cu nişte margini verticale stricte și lumini de zi pe bază de LED-uri. La acestea se adaugă o varietate de prize de aer de diferite forme.

Bara de protecție este conectată şi trece ușor spre aripile față, formând practic un tot întreg. Să nu uităm şi de prezenţa unui splitter larg din fibră de carbon.

Vezi şi: (foto) Wald International a creat un body-kit agresiv pentru BMW M6 Gran Coupe

Stilul Black Bison este continuat prin pragurile laterale noi, vopsite într-o culoare lucioasă constrastantă. De asemenea, sunt instalate extensii ale ușilor și aripilor din spate, iar bara de protecție posterioară este una destul de mare, care încorporează un difuzor bifurcat din carbon. Acesta din urmă este despărţit de semnal stop făcut în stilul celor care se regăsesc pe monoposturile din Formula 1.

Pe margini şi frumos aranjate sub difuzor ies câte două terminaţii ale eşapamentului care imită de fapt patru ieşiri. Setul de jante din aliaj cu cinci spiţe largi se combină de minune cu o astfel de maşină din categoria Executive.

Băieţii de la Wald rar când umblă sub capota maşinilor, de aceea la acest BMW, dar şi la sedanul Lexus descris mai jos nu s-a intervenit.

Vezi şi: (foto) Wald International se joacă cu fibra de carbon pe caroseria supercarului Mercedes-AMG GT

Încă un proiect pe care l-a prezentat practic concomitent cu cel oferit pentru limuzina germană este pentru noua generaţie Lexus LS, în versiunile LS 500 şi 500h. Body kitul nu face parte din linia Black Bison, însă la fel modifică barele de protecţie, pragurile laterale şi jantele.

Datorită unei suspensii resetate, garda la sol poate fi micşorată până când roţile ajung să intre sub aripi. Din păcate imagini cu posteriorul modelului nu au fost făcute publice deocamdată.

Vezi şi: (video) Iată cum în Japonia trec peste denivelări maşinile modificate cu gardă la sol foarte mică

Iti place articolul?