in , ,

(foto) Weekend-ul accidentelor în Chişinău: 39 de cazuri înregistrate în 48 de ore. O situaţie gravă a fost la Băcioi

Pe parcursul ultimelor 48 de ore, angajaţii Secţiei supraveghere transport şi circulaţie rutieră din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău, au intervenit și documentat 39 de accidente rutiere soldate cu pagube materiale. Dintre acestea, patru accidente rutiere s-au soldat cu opt persoane traumatizate, informează Poliţia Capitalei.

‼️39 de accidente rutiere soldate cu 8 persoane traumate, pe parcursul ultimelor 48 de ore în CapitalăPe parcursul ultimelor 48 de ore, angajaţii Secţiei supraveghere transport şi circulaţie rutieră din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău, au intervenit și documentat 39 de accidente rutiere soldate cu pagube materiale, 4 accidente rutiere soldate cu 8 persoane traumatizate.➡️http://politiacapitalei.md/39-de-accidente-rutiere-soldate-cu-8-persoane-traumate-pe-parcursul-ultimelor-48-de-ore-in-capitala/

Gepostet von Direcţia de Poliţie a mun.Chişinău am Sonntag, 10. Mai 2020

Una dintre cele mai grave situaţii a avut loc ieri, 10 mai, în jurul orei 22:10, când Dispeceratul Direcției de Poliție a mun. Chișinău a fost alertat să intervină la documentarea unui accident rutier produs pe traseul M3, km 14, la intrarea în comuna Băcioi.

Imediat la fața locului s-a deplasat grupa operativă pentru documentarea și stabilirea tuturor circumstanțelor. La locul faptei, forțele de ordine au găsit că un automobil de marcă Mercedes, condus de un șofer în vârstă de 39 de ani, s-a ciocnit cu automobil de marcă Volkswagen, condus de un șofer de 30 de ani.

În urma impactului au avut de pătimit ambii şoferi, dar și trei pasageri din Mercedes, cu vârstele cuprinse între 30 de ani și 39 ani. Toate persoanele care au avut de suferit au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Pe cazul dat a fost inițiat un proces penal pentru stabilirea tuturor circumstațelor producerii accidentului rutier și pentru a stabili care dintre șoferi nu a respectat regulamentul circulației rutiere. În acest context conducătorii auto sunt avertizați să respecte regulile de circulaţie rutieră în vigoare şi să acorde maximă prudenţă în traficul rutier.

Pentru prevenirea accidentelor rutiere Poliția Capitalei, recomandă conducătorilor auto:

  • Dacă ați consumat băuturi alcoolice nu urcați la volanul unității de transport, pentru a nu pune în pericol viața celor din jur, cât și a DVS;
  • Evitaţi efectuarea unor manevre riscante şi îndeosebi a depăşirilor neregulamentare;
  • Manifestați prudență sporită în trafic;
  • Prealabil schimbării direcției de mers sau a benzii de deplasare, asigurați-vă;
  • Reduceţi viteza în locurile semnalate de indicatoarele rutiere şi în special la trecerile pentru pietoni, în zonele aglomerate, în apropierea şi la traversarea intersecţiilor, la depăşirea mijloacelor de transport oprite în staţii.

Preluarea articolelor de pe AutoBlog.MD se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD.

Materialele de pe AutoBlog.MD sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!